• 瀏覽: 7,326
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 sinova.eddy 於 2020-5-1 04:29 AM 發表

習帝唔俾中資外流,澳門賭場就大家樂了!
1980年,當時賭權未開放,澳門的賭收已經是全球最勁,比拉斯維加斯更勁。

雜種點叻都只係人一個,會死的,佢做到九十碎?政變都似。

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 numan123 於 2020-4-29 05:07 PM 發表

我反而最鍾意玩賭股,玩咗十幾年,過年前放哂新濠,仲諗住跌穿$10入番啲,點知跌唔落。再等吓…
若永利由上市渣都宜家,應該係收息已回本

74X
引用:
原帖由 74x 於 2020-5-22 09:26 AM 發表

若永利由上市渣都宜家,應該係收息已回本
基本上全部都有賺.

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。

回覆 引用 TOP

中港澳限制通關又要延多一個月

74X

回覆 引用 TOP

根本粵澳可以通關無需理會香港
賀一成睇你本事啦

引用:
原帖由 skyeyes 於 2020-6-2 05:31 PM 發表

根本粵澳可以通關無需理會香港
賀一成睇你本事啦
賀一誠話:澳門只有六十幾萬人,我揸住五千幾億,使乜同你緊張。

回覆 引用 TOP

其實全球經濟都正在崩潰中,  無乜幸免

回覆 引用 TOP

低死賭場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sinova.eddy 於 2020-5-1 04:29 AM 發表

習帝唔俾中資外流,澳門賭場就大家樂了!
大陸再係咁制水,明年續牌,可能有人退出!

走的終須走,莫等待!
引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-6-14 01:57 AM 發表

大陸再係咁制水,明年續牌,可能有人退出!
又或者汰弱留強,買船飛送 叉燒飯再臨.

請注意我在這網發表的,純粹是個人的見解,當提到某些看法時,那都我自己的印象及瞭解,這世界之美好是在於各人皆有不同的想法,信仰和喜惡。你與我的不同,並不重要。

回覆 引用 TOP

人地美國早就知中國唔可靠,一早已經分拆業務出來啦

回覆 引用 TOP

金沙、永利、凱撒都已決定停止競投日本賭牌😏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skyeyes 於 2020-4-29 09:57 AM 發表

大陸唔開放自由行 相信起碼三個月後才檢討
根本不把賀一誠放在眼內
澳門政府自己執生啦
新豪董事已經減薪 美高梅永利金沙淨係還息都嗦氣
千祈唔好再買賭股啦 ...
隻銀河我都未放,老虎都揸實

回覆 引用 TOP

大家估吓邊間美資賭場最快暫停營業

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]