• 瀏覽: 3,192
  • 回覆: 15
極醜惡

其實是不是觸犯 海關 商品說明條例?

附件

931C7666-B44A-4662-B76F-7D6006B36A4A.jpeg(121.7 KB)

2020-4-29 08:38 PM

熱賣及精選
算了吧,九巴如此這樣
(本人對九巴近期表現沒有好感)

XD

回覆 引用 TOP

近來日頭時間好似少左30分鐘一班時段

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 S兄 於 2020-4-29 08:38 PM 發表

極醜惡

其實是不是觸犯 海關 商品說明條例?
邊一部份違反商品說明條例?

回覆 引用 TOP

支持樓主告海關

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135

回覆 引用 TOP

新不如舊
有冇人投訴過要求用返舊版乳豬紙?

引用:
原帖由 GT0256 於 2020-4-30 08:26 發表

新不如舊
有冇人投訴過要求用返舊版乳豬紙?
唔好話用返舊版,至少係有人持續投訴同跟進要求九巴喺新版路線資料要加返班次資料

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135

回覆 引用 TOP

樓主好似第一日乘坐巴士一樣!投訴專家。。。。。

回覆 引用 TOP

方便收車30X開半粒鐘一班

而家個個睇app報站, 仲睇張紙嘅人我唸好少數。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kepler-452b 於 2020-4-30 03:29 PM 發表

方便收車30X開半粒鐘一班
點止,45分鐘一班車,都無人覺

回覆 引用 TOP

其實上一個版本豬紙仲縮皮, 只有顯示你所在車站上車既車費

回覆 引用 TOP

用你嘅微笑改變世界,但咪讓世界改變了你嘅微笑。
其實呢張係車廂版,有冇班次都無乜所謂
車站版果d都開始有加返班次喇

回覆 引用 TOP

其實舊版嗰張根本好過呢個version 100倍以上

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右