• 瀏覽: 28,818
  • 回覆: 288
  • 追帖: 3
喺網上搵香港猛鬼地點,嚟嚟去去都係達德,鎖羅盤。香港應該仲有其他猛鬼地點,我以前喺一本雜誌睇過有D猛鬼地方點係某D郊外,點解而家似乎冇轉載?

熱賣及精選
新娘潭? 呢個幾出名下

比里安納度仲靚仔可愛嘅比卡蕉!

近期應該係太子同將軍澳,d人話果度死左好多人

引用:
原帖由 里安納度比卡蕉 於 2020-5-12 04:06 PM 發表

新娘潭? 呢個幾出名下
新娘潭就係講咗好耐,有冇D猛鬼地點未講過?

世界上一般o既食品問題,不外乎兩樣--細菌同毒素。
細菌,你煮一煮就冇事。毒素,有方法分解。至於輻射,
你煮唔到佢,因為佢唔係生物,分解,亦分解唔到。
所以輻射先係最需要注意o既,但港人就係選擇性失明。
曹公

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Colour 於 2020-5-12 04:42 PM 發表

太子勁D......

引用:
原帖由 葉問前傳 於 2020-5-13 01:14 PM 發表

太子勁D......
網台講過唔少果度,仲要經常有人拜祭話見到野

引用:
原帖由 Colour 於 2020-5-12 04:42 PM 發表

太子我信,我太太體質好敏感,一到太子站就吾太舒服。

山可以移動  但是動搖不了  我們廣大人民抗震救災的決心
水可以隔斷  但隔斷不了     香港同胞和內地同胞的友情
引用:
原帖由 stephen 於 2020-5-13 02:37 PM 發表

應該太多人拜祭一啲無名無姓亦未必真係有所謂寃魂,好容易引左四方八面既遊魂嚟攞祭品,同七月十四燒街衣一樣🙄

引用:
原帖由 Candy1997 於 2020-5-13 03:34 PM 發表

應該太多人拜祭一啲無名無姓亦未必真係有所謂寃魂,好容易引左四方八面既遊魂嚟攞祭品,同七月十四燒街衣一樣🙄
都有可能

山可以移動  但是動搖不了  我們廣大人民抗震救災的決心
水可以隔斷  但隔斷不了     香港同胞和內地同胞的友情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stephen 於 2020-5-13 02:37 PM 發表

幾十年來,太子都有不少傳説。

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2020-5-12 10:13 PM 發表

新娘潭就係講咗好耐,有冇D猛鬼地點未講過?
都係聽人講返嚟,所以都係啲大家比較熟既地方。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Colour 於 2020-5-13 01:22 PM 發表

網台講過唔少果度,仲要經常有人拜祭話見到野
Yes! 之前聽過話有人入咗另一個空間,個出口同平時唔同咗~

引用:
原帖由 里安納度比卡蕉 於 2020-5-14 09:45 AM 發表

Yes! 之前聽過話有人入咗另一個空間,個出口同平時唔同咗~
果頭除左港鐵,警署丶商場丶學校丶舊樓,都曾經有不同猛鬼傳説

引用:
原帖由 Colour 於 2020-5-14 10:34 AM 發表

果頭除左港鐵,警署丶商場丶學校丶舊樓,都曾經有不同猛鬼傳説
太子站真係好邪..... 好似其他站都冇咁多傳說。

不過我曾經試過坐西鐵,明明佢飛咗一個站,但身邊啲人都冇反應咁,嗰下我都好懷疑自己係咪記錯,但我又真係唔覺佢有停低......

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]