• 瀏覽: 16,186
  • 回覆: 92
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 大粒星門大欺客 於 2020-5-18 10:37 發表

估計7-8月
I think, can go in June

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 matte22 於 2020-5-17 10:16 PM 發表

上年呢個時間去左愛X健洗牙之後仲食野打邊爐, 睇野
好想快D開返又上去玩
大目牛肉、酸菜魚雞煲.......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魔童Gphone 於 2020-5-17 11:05 PM 發表

如果係咁咪中正班黃屍下懷?佢哋恨不得永久封啦
中國人打狗同教仔第一件是唔係攞藤條,係關門啊!80後的河童未試過,宜家有機會體會下中國傳統文化的博大精深

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manlungkit 於 2020-5-18 08:10 AM 發表

洗牙乾唔乾淨? 幾錢?貴唔貴?
乾淨呀, 我記得好似2百有找, 平過香港洗好多

關口就算重開,暫時只開放比往返兩地工作學習嘅香港市民或者內地同胞自由出入。你話幾時可以去內地飲飲食食旅遊,我諗時間真係遙遙無期

小心買大球
隔離看到
港澳游即將重啟!網傳廣東6月起恢復香港澳門個人游簽注申請

https://baijiahao.baidu.com/s?id=1666986000090397516&wfr=spider&for=pc

仲未開關咩?日曰都有人上落深圳喎。

引用:
原帖由 純情的結他 於 2020-5-18 05:07 PM 發表

仲未開關咩?日曰都有人上落深圳喎。
一般人要隔離14日wor

引用:
原帖由 KKJJBB 於 2020-5-18 06:36 PM 發表

一般人要隔離14日wor
人哋站著說話不腰痛,你咁認真答?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間冰凍的理想 於 2020-5-18 15:39 發表

隔離看到
港澳游即將重啟!網傳廣東6月起恢復香港澳門個人游簽注申請
https://baijiahao.baidu.com/s?id=1666986000090397516&wfr=spider&for=pc
it is a fake news

好耐無得上,希望快D疫情減退
再上去shopping, 整甲,食野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 matte22 於 2020-5-18 02:35 PM 發表

乾淨呀, 我記得好似2百有找, 平過香港洗好多
咁價錢差成倍啦, 之前我香港洗好似成5舊水多

回覆 引用 TOP

到底幾時開呀 其實大家都心知個毒有好多隱性病人
要係生活中適應仲好, 一直咁斷往來不如話香港唔再係中國一部分算啦屌

引用:
原帖由 HelloOcean 於 2020-5-18 11:04 PM 發表

要係生活中適應仲好, 一直咁斷往來不如話香港唔再係中國一部分算啦屌
你話係咪係,唔係咪唔係囉,記住咪犯法就得啦,啊屌。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HelloOcean 於 2020-5-18 11:04 PM 發表

即係認同佛系,集體感染抗疫?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]