• 瀏覽: 16,189
  • 回覆: 92
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 電梯真空的筍盤 於 2020-5-17 01:35 AM 發表

一個疫症,大灣區生活圈切底玩完!
唔會,大灣區樓平咗三成,只會有更多香港人上去買樓

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命

回覆 引用 TOP

我諗6月應該OK, 等緊正式公佈

家下算係佛系?  你點會聯想佛系呢種想法

回覆 引用 TOP

邊度平左3成?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MCcream 於 2020-5-19 09:09 發表

我諗6月應該OK, 等緊正式公佈
但不是所有人可去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-5-18 08:02 PM 發表

it is a fake news
何出此言?

引用:
原帖由 海邊異幻象 於 2020-5-19 13:56 發表

何出此言?

證實係謠傳的

https://3g.163.com/news/article_cambrian/FCVDPKIM05431RJR.html?from=history-back-list

我都等緊見女性朋友!擔心佢有咗...

唔知幾時可以返香港

回覆 引用 TOP

6月頭應該都係富人享受先,私家醫院幾千蚊驗一次去七日,窮人應該玩唔起再慢慢等下吧

唔知真定假,係Facebook見到

回覆 引用 TOP

天災疫情不可怕,人禍才可怕,幾千蚊窮人點負擔?日日上落果啲仲慘,總之垃圾政府今次真係攪死好多人

引用:
原帖由 魔童Gphone 於 2020-5-20 23:25 發表

天災疫情不可怕,人禍才可怕,幾千蚊窮人點負擔?日日上落果啲仲慘,總之垃圾政府今次真係攪死好多人
less than HK$2000

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]