• 瀏覽: 7,016
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
熱賣及精選

回覆 引用 TOP

返嚟好似仍然要隔離喎!

回覆 引用 TOP

全中,不過返嚟仲係要隔離14日。
泰國今次擦錯鞋公然將中國分裂竟然唔計【臺灣】,即係承認【臺灣】係獨立。。。中國口交部點解仲唔出嚟講嘢

引用:
原帖由 小豬2016 於 2020-5-16 11:52 AM 發表

泰國今次擦錯鞋公然將中國分裂竟然唔計【臺灣】,即係承認【臺灣】係獨立。。。中國口交部點解仲唔出嚟講嘢 ...
人哋無講呆灣,因為全世界都知道呆灣人窮

仲要搞簽證喎,返黎又要14日,咪即係未得囉!

引用:
原帖由 annachow06 於 2020-5-16 12:44 PM 發表

其實香港呢邊之前都放風
話5月中會放寬內地人入境
不過之前又整二單本地感染
點都好香港人真係去邊都要帶口罩
我二月去過泰國
好多香港人去到外地都唔帶
不過宜家外國嚴重過香港
應該啲人都會帶喇

引用:
原帖由 annachow06 於 2020-5-16 12:44 PM 發表

諗住移民泰國,或者去泰國超過一年半載,應該去得。

引用:
原帖由 小豬2016 於 2020-5-16 11:52 AM 發表

泰國今次擦錯鞋公然將中國分裂竟然唔計【臺灣】,即係承認【臺灣】係獨立。。。中國口交部點解仲唔出嚟講嘢 ...
係唔係臺灣人從來都冇被限制入境泰國?

回覆 引用 TOP

下年先去
睇胡冲D片扎度扎、碧C四面佛一帶仍好多舖未開
人流亦小
至愛去嘅芭堤亞吾知點E家
可能好多常去舗執埋了

引用:

唔使特別提台灣,中國自動包括台灣。

引用:
原帖由 penguinasia 於 2020-5-16 06:16 PM 發表

唔使特別提台灣,中國自動包括台灣。
無錯,其中一個省份唔需特別講😎

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2020-5-16 03:47 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0516_00822_001.html
師兄,去無問題,但返嚟要14日

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。

回覆 引用 TOP

引用:

又唔好咁政治,泰國一向都係把台灣分開計,今次係未放寬台灣,公告上都寫得好清楚地區,點解有人會理解錯包括台灣🤦🏻‍♂️

回覆 引用 TOP

仲未有國際航班

主題標籤 #泰國
提示:支持鍵盤翻頁左 右