• 瀏覽: 1,909
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
如題

有成人節目就會有多人睇

引用:
原帖由 jimmyhihi 於 2020-5-17 06:37 AM 發表

如題
冇人睇,一個都冇
呢度既留言全部係你既幻覺
快啲去睇醫生

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2020-5-17 09:54 AM 發表

冇人睇,一個都冇
呢度既留言全部係你既幻覺
快啲去睇醫生
係囉,仲邊有人睇大台,依家個個睇良心港台嘛,你睇港台收視長期維持有30點就知啦!

引用:
原帖由 jimmyhihi 於 2020-5-17 06:37 AM 發表

如題
我讀得書少,我唔明乜野叫做“甚實仲有無人睇大台”? “甚實”係乜野意思? 我真係讀得書少。

引用:
原帖由 tesrofder 於 2020-5-17 02:23 PM 發表

我讀得書少,我唔明乜野叫做“甚實仲有無人睇大台”? “甚實”係乜野意思? 我真係讀得書少。
黃屍話自己高學歷,好過毅進仔好多喎

回覆 引用 TOP

有 全宇宙

回覆 引用 TOP

邊個台好睇咪睇邊個台,唔通垃圾Big Big Shop甚麽祭又睇咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-5-17 02:16 PM 發表

係囉,仲邊有人睇大台,依家個個睇良心港台嘛,你睇港台收視長期維持有30點就知啦!
講係港台有條33頻道係轉播CCTV1。
我D同學全部只睇81台,我就31-99都睇。

回覆 引用 TOP

係囉, 自己唔睇就以為全世界人唔睇, 仲要唔比人睇, 真係十足曱甴嘅思維呀

回覆 引用 TOP

其實好怕d人我一話tvb就答句你重睇呢d台都無人睇㗎啦!可能黃人比較年青,好似我老婆咁,小學媽媽一個,佢唔係無睇過viu,只係佢無覺得太深唔明睇電視唔想諗,所以有時唔好怪tvb d劇心果句都講出黎,d阿太like玩住電話聽電視。

回覆 引用 TOP

電視廣播有限公司 0511.HK  (TVB) 股價由2013年HKD 61插水式跌到 HKD 9原因係乜?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]