• 瀏覽: 18,041
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
+19
見最近市場價位有微降,昨天再次入手,目標是T25面14060 ,不過行走深水埗、旺角多間二手錶店 ,睇過問過又格過價,平均淨錶都要$57000或以上,行程到最後諗住放棄,終於在旺角先X商場,某 36Xwatch 入手14060 T頭 (1996年)9成新冇花T25面平頭四,有上行紙、書、盒$49XXX,請各位師兄指教品評

附件

174C3C48-8ABA-495E-AB6D-5557710769C1.jpeg(256.01 KB)

2020-5-17 06:40 AM

C3EB7BD1-AA18-40A8-A9DC-C554B3D0D985.jpeg(184.38 KB)

E85BC2E4-8A0C-4E18-855B-33713E8D5047.png(482.44 KB)

IMG-5612.jpg(372.61 KB)

2020-5-17 07:06 AM

精選汽車
樓主剛擁有大佬5513波膠,買埋細佬14060有點重複了
揾件有日曆啦

亮點係14/f現在又改政策,唔抹油剩買格都ok

引用:
原帖由 木伽四點 於 2020-5-17 10:23 PM 發表
樓主剛擁有大佬5513波膠,買埋細佬14060有點重複了
揾件有日曆啦
多謝意見,因為個人喜好,加上這隻盲十T25加平頭四價錢吸引

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-5-17 11:57 PM 發表
亮點係14/f現在又改政策,唔抹油剩買格都ok
吾太明師兄意思
你是否想話張上行紙有問題?

引用:
原帖由 葛民輝 於 2020-5-18 06:13 AM 發表

吾太明師兄意思
你是否想話張上行紙有問題?
之前14/f一定要沫油先肯做你生意,唔可以淨買一格表格呢d!

14/f 放水賣大包抗疫情,正呀

引用:
原帖由 葛民輝 於 2020-5-18 06:12 AM 發表

樓主,禾有果句講果句咋,勿介意

引用:
原帖由 木伽四點 於 2020-5-18 09:23 PM 發表

樓主,禾有果句講果句咋,勿介意
當然不會,多謝指教

引用:
原帖由 木伽四點 於 2020-5-18 09:21 PM 發表
14/f 放水賣大包抗疫情,正呀
木伽兄,正呀,我都唸住攞幾淨錶隻上去做d濕濕碎碎野先~

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-5-18 11:22 PM 發表

木伽兄,正呀,我都唸住攞幾淨錶隻上去做d濕濕碎碎野先~
good news, amaebi兄  似乎肺炎打謝班錶佬上去搞搞震   RSC樂得清靜,再次提供正常服務

引用:
原帖由 葛民輝 於 2020-5-18 06:12 AM 發表

師兄整返隻有日子玩下啦,係正架

引用:
原帖由 chrischan17 於 2020-5-19 12:48 AM 發表

師兄整返隻有日子玩下啦,係正架11162343
有date果然別有味道👍👍

羨慕呀!初哥一問,會否怕買了假貨?

引用:
原帖由 橋頭唱K 於 2020-5-19 09:19 PM 發表
羨慕呀!初哥一問,會否怕買了假貨?
新手最好搵個熟舊裝既朋友帶住,當然自己都要做多d功課啦,係本版爬下文先,一定獲益良多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]