• 瀏覽: 66,052
  • 回覆: 819
  • 追帖: 19
感謝解答

熱賣及精選
引用:
原帖由 活在香港的人 於 2020-5-17 12:34 PM 發表

1.我唔見咗註冊證,係咪去補領返一樣有得攞
2.我係做小型裝修,無打卡記錄,已無做,係咪合資格?
3.係咪下載佢個app,之後影張註冊證and身份證比佢?

感謝解答 ...
登記 到就應該有 ... 吾得個 apps 會即時 彈你

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 鐘錶友 於 2020-5-17 02:32 PM 發表

登記 到就應該有 ... 吾得個 apps 會即時 彈你
非常感激
請問去補領註冊證係咪身份證+100就得

引用:
原帖由 活在香港的人 於 2020-5-17 03:04 PM 發表

非常感激
請問去補領註冊證係咪身份證+100就得
平安卡都要

引用:
原帖由 血~ 於 2020-5-17 03:23 PM 發表

平安卡都要
唔洗啦
原來我有影咗個number留底

但宜家google play唔間咗嗰app,請問點好啊

引用:
原帖由 活在香港的人 於 2020-5-17 03:25 PM 發表

唔洗啦
原來我有影咗個number留底

但宜家google play唔間咗嗰app,請問點好啊
第二輪 登記 好似 更新緊 ... 剛剛試 ... 都未有得登記 ... 你過兩日再試 ... 小弟都等緊

我的世界:
鐘錶網
我收到第二輪sms但未派7500

引用:
原帖由 鐘錶友 於 2020-5-17 04:40 PM 發表

第二輪 登記 好似 更新緊 ... 剛剛試 ... 都未有得登記 ... 你過兩日再試 ... 小弟都等緊
係咪輸入註冊證and身份證號碼就得

多謝解答

引用:
原帖由 moneygogogo 於 2020-5-17 05:04 PM 發表

我收到第二輪sms但未派7500
上星期二巳收
用曬了

我第一輪已經收佐,無户口,係收支票嘅。第二輪話之前有紀錄唔洗再申請,問題係到依家都未收到信息,係咪要再申請,請教咁多位師兄🙏🙏

引用:
原帖由 estateman 於 2020-5-17 07:17 PM 發表

上星期二巳收
用曬了
點解我仲未收到。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 活在香港的人 於 2020-5-17 05:53 PM 發表

係咪輸入註冊證and身份證號碼就得

多謝解答
今日可以 登記 第二輪 ... 要乜畀乜佢

我的世界:
鐘錶網
搞掂等派米

回覆 引用 TOP

想問一下,,有電工牌同建造業工人註冊證要選擇那一項??
註冊建造業工人定係非註冊建造業工人呢??

引用:
原帖由 Ricky870105 於 2020-5-18 09:34 AM 發表

想問一下,,有電工牌同建造業工人註冊證要選擇那一項??
註冊建造業工人定係非註冊建造業工人呢??
你要面定要錢?要錢就選註冊證,要面就電牌!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]