• 瀏覽: 12,178
  • 回覆: 112
  • 追帖: 2
以前97年經濟好差果時好興一日任睇色情電影

現在戲院重播舊片都唔上色情電影?

引用:
原帖由 樣衰杏兒 於 2020-5-17 09:08 PM 發表

唔係呀嘛,而家咸網周圍都係,隨時睇到四仔,重要比錢睇三仔???

我最出色,英雄本色!!
啲阿伯都走晒去睇免費咸網,搵鬼去戲院睇咩?不如搞個港產電影任睇套票,或者可以為港產片殺出一條血路呢!

發呢個話題前
論盡睇下黃歷依家乜時代先

回覆 引用 TOP

港英時代經濟差咸片任睇,係因為港英時代有大把"魚蛋檔"配合,專俾成日睇片的咸濕佬幫襯,對良家婦女有保護作用...

而家12歲色魔非禮中年婦人都唔係新聞,仲俾佢一張飛成日任睇 ?

衞生問題,以前油麻地戲院,椅背,地下 黐立立架

引用:
原帖由 高大不安的西瓜 於 2020-5-18 07:40 PM 發表

好惡劣

回覆 引用 TOP

互聯網時代,仲搵到人入場睇色情電影?你講笑

上網已經任睇啦仲要比錢睇

回覆 引用 TOP

上網睇慣四點仲會唔會去戲院睇三點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高大不安的西瓜 於 2020-5-18 07:40 PM 發表

其實而家都仲有一張票任睇,不過就唔係香港,係大阪觀光塔附近窮民區一間勾兜戲院,有人介紹過話裏面長期積聚一陣怪味!

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-5-18 04:46 PM 發表

港英時代經濟差咸片任睇,係因為港英時代有大把"魚蛋檔"配合,專俾成日睇片的咸濕佬幫襯,對良家婦女有保護作用...

而家12歲色魔非禮中年婦人都唔係新聞,仲俾佢一張飛成日任睇 ? ...
魚旦檔盛行於70-80s,油麻地院線這種經營模式至90s才出現,當時魚旦檔亦已式微.
最旺埸時間是下午2-5飲食業落場時段,很多酒樓佬都賣飛入場凉冷氣瞓較.只要持戲飛任何時間都可自出自入認飛不認人又毋須劃位,有人會離場後以廉價出售戲飛俾下一位觀眾,這樣2-3小時的消費便只是十幾二十元,比其他消費平得多.

引用:
原帖由 andyyyy 於 2020-5-19 11:06 AM 發表

其實而家都仲有一張票任睇,不過就唔係香港,係大阪觀光塔附近窮民區一間勾兜戲院,有人介紹過話裏面長期積聚一陣怪味!
當年一張飛全日任睇其實是參考日本

回覆 引用 TOP

4仔?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樣衰杏兒 於 2020-5-17 09:08 PM 發表

主係剛瞓醒嘅植物人?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右