• 瀏覽: 7,334
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-5-25 04:53 PM 移動
想問下呢度的sis,你地有冇試過成功係網上識到男朋友或者老公?
可唔可以分享下,thx~

我最近用交友app Txxder識人,傾落發覺好多男既都結左婚,唔係真心
可能因為已經34歲,差唔多年紀既男人都結曬婚啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 ttaabboo 於 2020-5-20 11:17 AM 發表

想問下呢度的sis,你地有冇試過成功係網上識到男朋友或者老公?

我最近用交友app Txxder識人,傾落發覺好多男既都結左婚,唔係真心
可能因為已經34歲,差唔多年紀既男人都結曬婚啦 ...
我仲未結婚,你pm call我吖,你想吾想轉運

唔一定

回覆 引用 TOP

十幾年前就仲可以, 依家好難講. 

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-5-20 11:27 AM 發表

十幾年前就仲可以, 依家好難講.  
點解咁講?

引用:
原帖由 ttaabboo 於 2020-5-20 11:39 AM 發表

點解咁講?
因為我係其中一個成功例子 (十幾年前).

可以認識嗎?

識人唔難, 要識個真人的就極難
網絡上妳預大家都係虛擬的就比較好
用現實心態去網上識人
赖嘢多!

引用:
原帖由 ttaabboo 於 2020-5-20 11:17 AM 發表

離婚也考慮考慮  選擇會多好多

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-5-20 11:43 AM 發表
因為我係其中一個成功例子 (十幾年前).
恭喜sis, 想問你係網上邊度識?

引用:
原帖由 春天冰凍的腰部 於 2020-5-20 11:54 AM 發表

可以認識嗎?
可以呀,歡迎~

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 silly__marso 於 2020-5-20 12:31 PM 發表

識人唔難, 要識個真人的就極難
網絡上妳預大家都係虛擬的就比較好
用現實心態去網上識人
赖嘢多!
唔係應該用真心去識人咩?始終最尾都係想同對方做人世

引用:

T字頭不扭都係約炮神器同美容做gym sales平台黎,有生意來往或者痕既可以一玩

引用:
原帖由 星海楊帆 於 2020-5-20 12:42 PM 發表

離婚也考慮考慮  選擇會多好多
如果岩既都可以丫,最緊要大家相處開心~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]