• 瀏覽: 2,318
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
本身有兩條數分別係痕生同兄弟 一直都準時還
痕生  150,000 每月$3,700 期數60 已還30期
兄弟 100,000 每月$3,700 期數48 已還8期

上星期有收到自稱痕生電話話可以幫我清數 但佢話由於TU唔靚仔所以彈左我去安基申請 但到尋日覆左 最後都批唔到 佢有叫我做舒緩 但我拒絕左

到今日一個自稱來自兄弟催收部嘅電話 佢話由於我申請得太多 所以要我下星期一還清佢地條數 或者申請做舒緩

我覺成件事有啲奇怪 所以想問吓call loan程序係唔係唔會寄信只會收到電話?

熱賣及精選
呃你㗎

回覆 引用 TOP

電話行先, 好快有信到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NEVER_ALWAYS 於 2020-5-20 07:33 PM 發表

痕生  150,000 每月$3,700 期數60 已還30期

上星期有收到自稱痕生電話話可以幫我清數 但佢話由於TU唔靚仔所以彈左我去安基申請 但到尋日覆左 最後都批唔到 佢有叫我做舒緩 但我拒絕左

到今日一個自稱來自兄弟催收部嘅電話 佢話由於我申請得太多 所以要我下星期一還清佢地條數  ...
打返去借果間分行問下好d..如果係真既,咁既時勢仲叫人還十幾萬,態度好小小試下同佢講真係冇只能月供,佢地都係想收到錢姐

回覆 引用 TOP

點樣可以銀行彈你去財務?仲要完全無關係兩間公司 自稱你都信

回覆 引用 TOP

樓主你條恆生數D息口咁高嘅,完全唔似銀行息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NEVER_ALWAYS 於 2020-5-20 07:33 PM 發表

痕生 150,000 每月$3,700 期數60 已還30期

到今日一個自稱來自兄弟催收部嘅電話 佢話由於我申請得太多 所以要我下星期一還清佢地條數 ...
打比兄弟問下,咪信d自稱電話

By the way,痕生每月還個條數點解咁多既?

回覆 引用 TOP

佢打黎唔好理, 自己打去問

回覆 引用 TOP

剛剛打左去安信 confirm左個電話號碼唔係安信

痕生係早年TU唔靚仔時做 月平息0.8

引用:
原帖由 NEVER_ALWAYS 於 2020-5-21 09:19 AM 發表

痕生係早年TU唔靚仔時做 月平息0.8
TU H 我去打靶星都係0.6,你TU差極都H吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NEVER_ALWAYS 於 2020-5-21 09:18 AM 發表

剛剛打左去安信 confirm左個電話號碼唔係安信
上次有個中介仲離譜,whatsapp我話係安x,
有晒卡片同員工編號,之後我打去安x問,
話冇呢個員工.....

回覆 引用 TOP

重申
銀行係唔會refer客人去財務公司

raiyu

回覆 引用 TOP

假咭片、假電話號碼、假冒職員、假冒公司,其實好普遍

回覆 引用 TOP

借錢陷阱。千祈唔好理佢唔使聽佢講。你衹要唔使再借錢。一切可以照舊。你話再嘈就唔還錢。👍👍👍

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]