• 瀏覽: 3,919
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
正義何價果排

封面,畫功,劇情都係最💯

熱賣及精選
引用:
原帖由 streaming 於 2020-5-21 05:16 AM 發表

正義何價果排

圖又冇,link又冇,簡介又冇。

樓主媽咪最正係18歲嗰期。

引用:
原帖由 早晨青春的蘋果 於 2020-5-21 08:20 AM 發表

圖又冇,link又冇,簡介又冇。

樓主媽咪最正係18歲嗰期。
嗰日同妳傾傾下消失左,到底你係男定女姐

引用:
原帖由 毒龍鑽 於 2020-5-21 09:56 AM 發表

嗰日同妳傾傾下消失左,到底你係男定女姐
唔話你知,等你心思思

+;![].我迷失在.* 這場﹍×°愛情遊戲°°°×.﹏

引用:
原帖由 藍媚月 於 2020-5-21 10:22 AM 發表

唔話你知,等你心思思
咁神秘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 streaming 於 2020-5-21 05:16 AM 發表

正義何價果排

劇情應該是皇城之戰最好,但封面及畫功確是那時候是頂峰,而那段時期有嘉明做編劇,故事也較完整,直到後來然哥移民澳洲,放下了工作,水準開始下跌,讀者大量流失,雖然然哥立即回來重掌大局,但已覆水難收~

引用:
原帖由 NAPOLEANMACAU 於 2020-5-21 01:30 PM 發表

劇情應該是皇城之戰最好,但封面及畫功確是那時候是頂峰,而那段時期有嘉明做編劇,故事也較完整,直到後來然哥移民澳洲,放下了工作,水準開始下跌,讀者大量流失,雖然然哥立即回來重掌大局,但已覆水難收~ ...
好似老黃當年都有移民,可能老黃已經假手於人,對本書質素影響有限。

引用:
原帖由 深圳港農 於 2020-5-21 02:17 PM 發表

好似老黃當年都有移民,可能老黃已經假手於人,對本書質素影響有限。
李小龍大結局時然哥都有提到當年跌書,可以想像應該跌得好勁~

附件

IMG_20200522_224144.jpg(576.29 KB)

2020-5-22 10:47 PM

IMG_20200522_224114.jpg(668.36 KB)

2020-5-22 10:47 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NAPOLEANMACAU 於 2020-5-21 01:30 PM 發表

劇情應該是皇城之戰最好,但封面及畫功確是那時候是頂峰,而那段時期有嘉明做編劇,故事也較完整,直到後來然哥移民澳洲,放下了工作,水準開始下跌,讀者大量流失,雖然然哥立即回來重掌大局,但已覆水難收~ ...
難得有ching記得我提果期👍

引用:
原帖由 streaming 於 2020-5-23 12:27 AM 發表

難得有ching記得我提果期👍
李小龍赤膊叉腰那一期~但我更喜歡《米高》那一期~

回覆 引用 TOP

應該係600期左右

回覆 引用 TOP

唉~~
當年佢自己都知道本嘢唔撚掂
佢竟然唔撚理
仲要係唔撚理一段{很長很長的時間}
呢啲真係「出賣讀者,當讀者係豬」嘅表現。

附件

螢幕快照 2020-06-15 上午9.58.46.png(134.97 KB)

2020-6-15 10:13 AM

螢幕快照 2020-06-15 上午9.58.46.png

+;![].我迷失在.* 這場﹍×°愛情遊戲°°°×.﹏

回覆 引用 TOP

上官小寶離開玉郎之後,襯個市旺,博命跟風出書掠水,連本李小龍都唔多理,交埋俾人做,又「副主筆」又盛,一度更移民澳州,完全無參與制作,但係仲掛住主編個名,擺明係欺騙讀者,以而家的市場準則,係「違反商品說明條例」,呢個不負責任的主編,呢個奸商,面對呢一段臭史,「難為」佢可以用深情的筆觸寫出黎,無恥之尤!!!

回覆 引用 TOP

有余均偉的時期最好睇

回覆 引用 TOP

然仔如果論畫功,最高峰時係出日報前,
即係歡樂週報+歡樂漫畫時間....
之後,
發覺成咗名後,就算鳩畫都有人睇,
畫功就一路每況越下....
啲公仔比例,真係去到笑死人地步!!
佢同黃玉郎唔同,黃玉郎高薪請叻人畫!
佢就...刻薄成性,無人材可用!

提示:支持鍵盤翻頁左 右