• 瀏覽: 11,915
  • 回覆: 141
  • 追帖: 1
本主題由 ahso112 於 2020-5-23 01:49 PM 移動
轉載 ~https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200522/bkn-20200522000554141-0522_00822_001.html

昨日(21日)晚上10時許,深井青山公路青龍頭段近豪景花園對開,往屯門方向快線路面,疑被歹徒灑上大量「膠喉釘」,至少6部駛經的車輛車胎被刺穿停在路中,司機報警求助。                                                

警員到場並封鎖約50米長的快線調查,現場檢獲逾26枚「膠喉釘」,案件列刑事毀壞,交荃灣警區刑事調查隊跟進,並緝拿歹徒歸案。                                                
歹徒在膠喉加釘,令6車車胎被毀。(文健雄攝)

腦殘曱甴又灑上大量「膠喉釘」,至少6部駛經的車輛,車胎被刺穿停在路中。

熱賣及精選
引用:
原帖由 A1000 於 2020-5-22 07:37 AM 發表

轉載 ~https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200522/bkn-20200522000554141-0522_00822_001.html

昨日(21日)晚上10時許,深井青山公路青龍頭段近豪景花園對開,往屯門方向快線路面,疑被歹徒灑上大量「膠喉釘」,至少6部駛經的車輛車胎被刺穿停在路中,司機報警求助。                          ...
曱甴死全家

究竟咁做係乜嘢目的呢?我冇你都唔可以有?

與市民為敵

[size=0.63]
呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沉睡會羔羊 於 2020-5-22 08:10 發表

曱甴死全家
都唔係第一次啦!大埔嗰邊又掟石,呢度又放呢啲嘢。呢度我記得早喺幾個月之前,都有過一次。大佬啊!吉爆咗條呔,換太又危險,叫拖車又貴,正一冚家富貴。

引用:
原帖由 Akeem 於 2020-5-22 08:11 發表

究竟咁做係乜嘢目的呢?我冇你都唔可以有?
呢啲曱甴真係 cls。

真係好危險架。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 A1000 於 2020-5-22 07:37 AM 發表

昨日(21日)晚上10時許,深井青山公路青龍頭段近豪景花園對開,往屯門方向快線路面,疑被歹徒灑上大量「膠喉釘」,至少6部駛經的車輛車胎被刺穿停在路中,司機報警求助。                          ...
恐怖襲擊!見到應該開槍射殺!

唔賭期指, 唔買輪, 唔係垃圾我唔要, 專職收買垃圾股!
搞多D啦!最好拮中班黃屍司機睇下佢哋仲撐唔撐

下路長期受非法賽車嘈音滋擾, 可能有人想私了

呢班人渣

引用:
原帖由 松林樹上的魔子 於 2020-5-22 08:54 發表

搞多D啦!最好拮中班黃屍司機睇下佢哋仲撐唔撐
自作自受?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gayroadhardwalk 於 2020-5-22 08:55 發表

下路長期受非法賽車嘈音滋擾, 可能有人想私了
未必!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-5-22 09:12 發表

呢班人渣
只可以用曱甴嚟形容。

回覆 引用 TOP

拉晒佢地返大館慢慢搞, 嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈嘩哈哈

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]