• 瀏覽: 72,186
  • 回覆: 1,071
  • 追帖: 8
本主題由 miss5 於 2020-5-22 12:16 PM 移動
香港回歸23年來,中央首次在本港立法,故不看立法理據,此例一開,香港施法權已全部由中央控制,三權分立己正式成為歷史,外資對香港的信任度跌至0,資金辦事處據點大舉撤離往鄰近新加坡己成事實,香港對中央再無利用價值,中央已有妥善地方可以代替香港對外角色,往後再講..........

熱賣及精選
香港終於一國一制

免責聲明:
本人所發表的包括但不限於文字、圖片和超連結均不構成任何投資的邀約或建議。如有任何人因本人所發表之言論而導致任何損失,需自行承擔。
有幾大獲?請問你係唔係曱甴一名?

引用:
原帖由 gogoaway 於 2020-5-22 10:37 AM 發表

有幾大鑊今日市場都話左你知啦岸久

引用:
原帖由 咪搞我後面 於 2020-5-22 10:39 AM 發表

你想去呆湾岸久,記得揾大漢奸燒藥丸俾份工你做

傻仔 而家外資係直接入大陸設廠設公司

一黨一制之下,應該取消港交所啦,齊齊買大陸股,我愛共產黨

引用:
原帖由 Biging 於 2020-5-22 10:34 AM 發表

香港回歸23年來,中央首次在本港立法,故不看立法理據,此例一開,香港施法權已全部由中央控制,三權分立己正式成為歷史,外資對香港的信任度跌至0,資金辦事處據點大舉撤離往鄰近新加坡己成事實,香港對中央再無利用價值,中央已有妥善地方可以代替香港對外角色,往後再講.......... ...
好消息爆升

引用:
原帖由 Biging 於 2020-5-22 10:34 AM 發表

香港回歸23年來,中央首次在本港立法,故不看立法理據,此例一開,香港施法權已全部由中央控制,三權分立己正式成為歷史,外資對香港的信任度跌至0,資金辦事處據點大舉撤離往鄰近新加坡己成事實,香港對中央再無利用價值,中央已有妥善地方可以代替香港對外角色,往後再講.......... ...

支持警方嚴正執法!
總之就 迎接批鬥時代來臨 大家準備好有一日冇得用google YouTube gmail outlook 外國軟件服務 只可用騰訊百度

係wor,外資對中國咁有信心,唔知上海自貿區,深圳前海區,其實可以取代香港? 等香港快d降做深圳市香港縣

引用:
原帖由 咪搞我後面 於 2020-5-22 10:39 AM 發表

算la ng on9 都唔做五模

引用:

爽唔爽吖,,屎曱甴,記錄晒所有廢帖,好快你逃走唔到啦,,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gogoaway 於 2020-5-22 10:37 AM 發表

啱,只有犯民,黑暴,曱甴會反對,大部分香港市民期盼已久,舉腳贊成,立法之日,我用一萬蚊買紅酒燒鵝慶祝

全城戴CU口罩支持香港政府
真係好大獲,D黃絲暴徒港奷好大鑊!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]