• 瀏覽: 17,193
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
本主題由 呆頭鳥 於 2020-5-26 06:03 AM 移動
不過每次要上千蚊做測試,每月返幾次都頂唔順

熱賣及精選
唔使一千嘛。相信一張化驗報告有效一個月。100-150

要俾3000自行檢疫都大把人去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大江東去 於 2020-5-23 10:51 AM 發表

唔使一千嘛。相信一張化驗報告有效一個月。100-150
公立醫院都唔做得,要上千唔出奇,重點係咪14日任意往返先

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 土上飛 於 2020-5-23 10:31 AM 發表

請問有冇詳細資料喺香港邊度可以做測試?同埋要幾錢呢?

要返大陸就早啲入去隔離。
香港發出所謂“健康証明”冇用。
唔想隔離就要等大陸撤消限制,但唔知要等幾耐,正常情況香港現時比3月出措施前好好多,所以大陸點做真係冇得估。

唔該唔好帖假新聞 ,全微信都知里條消息係假,仲有,之前已經講左香港公立醫院唔會同你做,依家啲貨車司機都係去私家做

6月7基本無可能,連誇境學童都攪唔掂

回覆 引用 TOP

初步睇過下驗核酸最平都2000?!返条毛咩😂
講真驗左又有乜保證喎?無hi謂謂🙈

引用:
原帖由 jelly1980 於 2020-5-23 01:12 PM 發表

請問有冇詳細資料喺香港邊度可以做測試?同埋要幾錢呢?
我有个朋友在私院做了,$2500

引用:
原帖由 土上飛 於 2020-5-23 10:31 AM 發表

fake news呀,唔好亂貼啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 easyrolex 於 2020-5-23 03:40 PM 發表

初步睇過下驗核酸最平都2000?!返条毛咩😂
講真驗左又有乜保證喎?無hi謂謂🙈
澳門已經實施檢一次只收$180...跨境學童、教師免費...
香港重係咩聲氣都無...效率真係低到Delay No More...

澳門明天起提供常規核酸檢測,首先為1萬多名跨境居住、有珠海居住證的澳門居民做檢測。

當局即時接受預約,檢測時間為早上9時至晚上9時。首次檢測免費,報告有效期7天,之後每次收費180澳門元,3000多名跨境學童及教職工可選擇在澳門做檢測,費用全免。

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1524603-20200506.htm

...........

引用:
原帖由 聰明人一個 於 2020-5-23 06:22 PM 發表

澳門已經實施檢一次只收$180...跨境學童、教師免費...
香港重係咩聲氣都無...效率真係低到Delay No More...

澳門明天起提供常規核酸檢測,首先為1萬多名跨境居住、有珠海居住證的澳門居民做檢測。

當局即時接受預約,檢測時間為早上9時至晚上9時。首次檢測免費,報告有效期7天,之後每次收費180 ...
澳門5等於香港吖?!网上流傳緊個List系要2000/一次喎😂 你知香港人乜都要賺盡架啦🤪

提示:支持鍵盤翻頁左 右