• 瀏覽: 38,909
  • 回覆: 297
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2020-5-24 04:16 PM 移動
梁奸杰之前就教人以暴力解決問題,實行攬抄,依家就話香港冇本錢攬抄,又將攬抄推落中央到,本末倒置

熱賣及精選
引用:
原帖由 遊劍江湖 於 2020-5-23 07:42 PM 發表

梁奸杰之前就教人以暴力解決問題,實行攬抄,依家就話香港冇本錢攬抄,又將攬抄推落中央到,本末倒置
比梁美芬壓住

74X
條友又話國安法唔清晰唔知會係邊到審又點點點,跟住又話林鄭一早收返條送中條例就冇事
逃犯條例寫得清晰咪又係比你班仆街屈到係送中條例,嗰陣咪又係出嚟搞事

引用:
原帖由 74x 於 2020-5-23 07:45 PM 發表

比梁美芬壓住
梁美芬把口都係禁唔住條撚樣把口,唔夠硬淨

又係呢條老奸,以前以為佢係人,仆你個街原來係鬼!DLLM

呢條友好快潛水,如果唔係就被拉。

費事見到個條涼瓜
即轉台

大丈夫
性情如火
力拔山河
涼瓜傑,好快入冊

引用:
原帖由 遊劍江湖 於 2020-5-23 07:42 PM 發表

倒果為因係佢拿手好戲!所以 0n 9 Q係佢得意門生!

回覆 引用 TOP

引用:

佢已經係個不折不扣嘅人渣

引用:

睇瓜杰同主持人二打一都壓唔住美芬🤭

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2020-5-23 08:19 PM 發表

費事見到個條涼瓜
即轉台
me too

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 遊劍江湖 於 2020-5-23 07:48 PM 發表

條友又話國安法唔清晰唔知會係邊到審又點點點,跟住又話林鄭一早收返條送中條例就冇事
逃犯條例寫得清晰咪又係比你班仆街屈到係送中條例,嗰陣咪又係出嚟搞事 ...
仆街奸妖政棍, 相由心生, 其心可誅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2020-5-23 08:19 PM 發表

費事見到個條涼瓜
即轉台
Me too

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]