• 瀏覽: 37,171
  • 回覆: 170
上次訪問cy已經被完美KO, 今朝訪問葉太又想用曱甴歪理,點知比葉太用學識同理解再一次完美KO, 香港記者真係只識呃豬西,識嘢嘅就會當記者臭四

熱賣及精選
引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-5-24 12:18 PM 發表

上次訪問cy已經被完美KO, 今朝訪問葉太又想用曱甴歪理,點知比葉太用學識同理解再一次完美KO, 香港記者真係只識呃豬西,識嘢嘅就會當記者臭四
我也剛睇完。但我又覺得葉流好似口啞啞喎。你有冇調轉左呀?

葉太發完特首夢未?

葉太好有準備,對答如流,黃屍妓者所設嘅圈套被葉太一一破解。

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-5-24 12:34 PM 發表

我也覺睇完。但我又覺得葉流好似口啞啞喎。你有冇調轉左呀?
冇口啞啞喎,佢經常拋書包講外國法律,陳嘉欣都冇法再去質疑同繼續糾纏。唯一就係陳講見外國政要交流會否有問題,佢聽到後有啲口窒窒。

Hello !!!
引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-5-24 12:18 發表

持平一些, 兩個表現也不錯吧!

我好少睇講清講楚,頭先我有睇,吾覺葉劉口啞啞喎

學懂了在執著中放鬆,
期望中不失望;
混亂中把持得住,
愛人也懂得愛自己!

回覆 引用 TOP

嘉欣bb先係最正

CY 一向講嘢都有一套語言藝術,嘉欣BB 其實表現不差,葉太也早有準備,睇唔到那裡表演出醜?

回覆 引用 TOP

有腦有思想有血性的就吾會做黃絲妓者啦😁,有這下場當然結果🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

豬西妓者係咁上下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 麥仱仱 於 2020-5-24 12:20 PM 發表

嘉欣BB 好正,
支持陳嘉欣。
支持嘉欣  同我含

妓者漢奸畜牲入獄受法。

我都係新手,見升唱升,見跌改唱跌,唔識答里,唔識分析,幫唔到里!

12年3月27: W1出假黃金XX, 8月1日股票見抵儲貨. 嘻嘻, 買銀信鵝!!! 2013年4月見頂, 5,6月回, 升L到10月牛3頂之後食蕉.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 QingKing 於 2020-5-24 12:42 PM 發表

持平一些, 兩個表現也不錯吧!
咁同係主持,陳嘉欣應該都會比港台的麥嘉緯高兩三班!

Hello !!!

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]