• 瀏覽: 9,658
  • 回覆: 77
  • 追帖: 2
本主題由 nc99999 於 2020-5-25 04:26 PM 移動

超級筍工

一鞠躬

二鞠躬

家屬謝禮

熱賣及精選
行行出狀元

年青人現在搵唔到工作

可以做一兩年

唔係想做就做 好多都係家族企業 點會輪到你

你肯做,三皮都直。

回覆 引用 TOP

唔係人人可以做的,仵工執骨夠高人工啦

回覆 引用 TOP

無傻啦!對住條屍,有人不停燒紙錢,陰風陣陣,我先父辦喪事,姪女在靈堂撞鬼啊!

引用:
原帖由 amy88888888 於 2020-5-24 08:23 PM 發表

超級筍工

一鞠躬

二鞠躬

家屬謝禮
幕前嗻,幕後可能要幫手化妝啊,執跳樓嗰啲啊之類吧?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2020-5-24 11:15 PM 發表

無傻啦!對住條屍,有人不停燒紙錢,陰風陣陣,我先父辦喪事,姪女在靈堂撞鬼啊!
可否簡單講下點様撞呀⋯⋯聽講時運低會見到當日主角

太子站外大撚把,不過係無人工收既柒碌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劉公子630 於 2020-5-24 11:27 PM 發表

可否簡單講下點様撞呀⋯⋯聽講時運低會見到當日主角
姪女得8,9歲,佢從未見過鬼,個日佢好乖,不停地幫我燒紙錢,唔知系唔系佢燒得太多,旁邊隔著玻璃系我老豆條屍,。。。佢見到親戚頭上有盞燈,類似火點,我覺得系靈體,姪女身體弱,甘既環境見到系正常。

唔係好多人做到,真係幾難頂到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2020-5-24 11:47 PM 發表

姪女得8,9歲,佢從未見過鬼,個日佢好乖,不停地幫我燒紙錢,唔知系唔系佢燒得太多,旁邊隔著玻璃系我老豆條屍,。。。佢見到親戚頭上有盞燈,類似火點,我覺得系靈體,姪女身體弱,甘既環境見到系正常。 ...
明白 之前有朋友走咗   我有問過「叫咪」佢話時運低果排 間唔中見到主角 不過就無乜詳細講

冇熟人介紹好難入行

回覆 引用 TOP

要有人帶人行先得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amy88888888 於 2020-5-24 08:23 PM 發表

超級筍工

一鞠躬

二鞠躬

家屬謝禮
其實人哋有好多嘢做㗎。唔好信毒果。
有好多禁忌嘢要識,又要清楚唔同宗教儀式流程加以配合,如幾時過橋。又要識執生。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]