• 瀏覽: 5,508
  • 回覆: 54
如下:
Dear 廣播處長,
Every Sundays me and my family always watching tbb program 學是學飛during having dinner. But you know me found the program always put 劉泳船and鄺結盈together on tv. Then ms 鄺becoming very short in the tv. Then other people, some is my friends laugh a lot because ms 鄺’s 高度,we found it is descrimination, 即歧視。Me 希望you change a little bit by puting ms 鄺with other girl such as ms ho eting. Then 觀眾’s 焦點will not on the 身高,make the program more 有value to see.
Your sincerely,
From discuss hk 高級member

今集洗車果段, 何依婷都唔算高, 但都高鄺潔楹一個頭.

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-5-24 11:40 PM 發表

今集洗車果段, 何依婷都唔算高, 但都高鄺潔楹一個頭.
好彩而家學是學非加多個矮妹

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2020-5-24 11:43 PM 發表

好彩而家學是學非加多個矮妹
果件肥矮醜.

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-5-25 12:05 AM 發表

果件肥矮醜.
鄺潔楹正好多

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-5-25 12:05 AM 發表

果件肥矮醜.
監制炒鬼咗件欣茵啦,拖低晒學是學非一班女神嘅質素,中間無喇喇加件豬扒
唔炒好大機會係監制食過

刻意錯開身高差別大嘅兩個人先係歧視,就正如矮細人唔同高大人企埋一齊其實係自卑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-5-25 12:30 AM 發表

監制炒鬼咗件欣茵啦,拖低晒學是學非一班女神嘅質素,中間無喇喇加件豬扒
唔炒好大機會係監制食過
搵吳若希做好過.

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-5-25 12:34 AM 發表

搵吳若希做好過.
少奶奶吳若希仲會做學是學非?
搵sandy仲好啦,又靚又sweet,人氣點都高過個件扒

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-5-25 12:38 AM 發表

少奶奶吳若希仲會做學是學非?
搵sandy仲好啦,又靚又sweet,人氣點都高過個件扒
Kosa都幾好.

回覆 引用 TOP

睇樓主段野笑左!

當事人有冇投訴岐視?
當事人能接受自己矮
不怕企埋一齊就得啦!

你唔喜歡睇 應該向TVB反映囉!

回覆 引用 TOP

廣播處處長梁生都畀人投訴緊呀 得鳩閒睬你呢啲無謂嘢咩?

回覆 引用 TOP

樓主, 你出呢D嘅文, 只想表現出你嘅存在價值...仝我有乜關係呀?
唉!咄咄怪事

又中又英

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]