• 瀏覽: 141,774
  • 回覆: 3,687
  • 追帖: 30
引用:
原帖由 BAGG10 於 2020-5-25 10:49 PM 發表

佩奧爾個特殊章係咪新嘢嚟?🤔
係,之前有出過overlap添

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 BAGG10 於 2020-5-25 10:49 PM 發表

佩奧爾個特殊章係咪新嘢嚟?🤔
yes,所以K社球員介紹有解釋, 但唔知實用性如何

回覆 引用 TOP

新手想問下,金旗係咩意思?🤔

引用:
原帖由 Kan01 於 2020-5-25 11:25 PM 發表

新手想問下,金旗係咩意思?🤔
抽卡d旗本身紅色 變左金色
意味住你果次抽卡有1張或以上係98+

引用:
原帖由 車站灰回覆 於 2020-5-25 11:26 PM 發表

抽卡d旗本身紅色 變左金色
意味住你果次抽卡有1張或以上係98+
明白,唔該曬🙈🙈

引用:
原帖由 Kan01 於 2020-5-25 11:27 PM 發表

明白,唔該曬🙈🙈
不過冇金旗, 踢中銀波都有好好好低機率98+

回覆 引用 TOP

有無whatsapp群可以交流

回覆 引用 TOP

之前都無睇清楚,黎緊老免10連包埋係legend pool 度,即係刷小號時間?

引用:
原帖由 後天奇朋友 於 2020-5-25 07:24 PM 發表

我嗰隻Lv86遠射差唔多四格,啱位置出技正常
傳波出技率中等
盤技出最少
0 技真係未試過,但你得81lv唔可以作準
依家升到上突6,情況有少少改善。不過都有時0技,大部分時間一場出兩次技或以下
不過既然師兄嗰隻work,咁可能係我未試好啲陣(我主要試左433c中中、433單攻中、4222雙攻中)

我地唔少人中派路,唔知其他人隻派路O唔OK?

PS. 我已經試埋3技用 魔法射門/破攻 唔同組合

引用:
原帖由 martinoop 於 2020-5-26 08:47 AM 發表

之前都無睇清楚,黎緊老免10連包埋係legend pool 度,即係刷小號時間?
以前會刷下過下癮,但依家覺得,如果真係刷到好野,又會想玩埋個AC。。跟住個AC差一隻頂級Legend,然後又要打Rising/Supporter,又黎無間地獄一次
我都係玩返我齊腳AC算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西貢重砲 於 2020-5-26 08:47 AM 發表

依家升到上突6,情況有少少改善。不過都有時0技,大部分時間一場出兩次技或以下
不過既然師兄嗰隻work,咁可能係我未試好啲陣(我主要試左433c中中、433單攻中、4222雙攻中)

PS. 我已經試埋3技用 魔法射門/破攻 唔同組合 ...
我都有用派路黎打地圖
當然係未操爆同用豬隊友黎
技唔會開得多...但因NPC太廢都會識入波既(暫時拎黎玩攻中先)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西貢重砲 於 2020-5-26 08:47 AM 發表

PS. 我已經試埋3技用 魔法射門/破攻 唔同組合 ...

附件

77C88158-B05D-4610-94AC-CA8107428042.png(624.21 KB)

2020-5-26 09:42 AM

三下,我又博下大霧

引用:
原帖由 cchin5714 於 2020-5-26 09:48 AM 發表

三下,我又博下大霧
第三野見到佢實爆粗啦

引用:
原帖由 martinoop 於 2020-5-26 10:00 AM 發表

第三野見到佢實爆粗啦
唉,我諗住第一下雙金旗
第三下就掂啦
不過abraham有愛
爆唔到

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]