• 瀏覽: 25,520
  • 回覆: 166
  • 追帖: 2
======

熱賣及精選
加油💪我也sent 左500份,無一份叫我去見。

時代垃圾 清潔香港 人人有責.
暴徒歪理 齊聲說不 以免學壞   
文宣工作 背後動機 不用忽視
支持香港 支持執法 謝謝警察
非常同情,加油,希望在明天。
如你是二百萬中一員,除了恭喜,還是恭喜😜

洗廁所真係好難頂
我連自己屋企個廁所都唔會洗架

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

最主要多謝邊個?

牛"律"還是牛"津",標題同內容唔夾喎

引用:
原帖由 麼天輪 於 2020-5-26 04:55 PM 發表

最主要多謝邊個?
毛得淨,香蕉雄,黃痴瘋,許痴瘋,楊惡橋,朱西滴,兩大人妖屎忽全同聞陣杰..........名單太長,自己填啦!

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2020-5-26 04:09 PM 發表

牛津18年畢業,入咗外資大企業,人工舊年加到5萬,最好景有6個月花紅
舊年年尾公司因香港局勢撤資,遣散本地員工.......
又因疫情影響,SEND 1000份CV搵成五個月好不容易搵到
呢份得10K人工文員,份工仲要隔日幫手洗廁所,又要拎好重文件俾客人.....
因為做埋D雜務工作,成日做唔晒D野要OT到12點先放得工..

但呢個時勢,出面冇工請人,只有做住先.....

...
話你老作,又似乎係真

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!
引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2020-5-26 04:09 PM 發表

牛津18年畢業,入咗外資大企業,人工舊年加到5萬,最好景有6個月花紅
又因疫情影響,SEND 1000份CV搵成五個月好不容易搵到
呢份得10K人工文員,份工仲要隔日幫手洗廁所,又要拎好重文件俾客人.....
因為做埋D雜務工作,成日做唔晒D野要OT到12點先放得工..

...
無讀過 士可殺不好辱? 點解唔死鬼咗佢?

回覆 引用 TOP

引用:

...
琴日哈佛都話要執💩喔,得閒搵佢去飲茶啦

樓主你唔死都冇用。恭喜你被攬炒。

回覆 引用 TOP

有病就去睇醫生啦

回覆 引用 TOP

大材小用。

洗廁所係好工,工作簡單,冇人事問題,冇人管,人工有最低工資保障

洗碗人工高呀!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]