• 瀏覽: 14,329
  • 回覆: 93
下??禁都得??其實佢根本唔想有客姐

引用:
原帖由 酷東 於 2020-5-27 04:25 PM 發表

以前冬蟲草冇人識的,係參加內地旅行團試到,
好似10蚊碗一忠湯
依家你冇幾千-1萬銀以上都飲唔到啦

BIGBIG SHOP正介紹依D野
正常人無需要服用靈芝,菇菌類或冬蟲夏草等等,唔識服用適得其反,例如得到SARS時,自己的免疫系統為咗殺死病毒,會不惜一切去殺死病毒,最後連自己的肺部都殺死,纖維化最後變成肺衰竭死,如果當時食上述的東西就會加強咗免疫系統變成死快D, 所以當時袁國X教授才會開高劑量的類固醇把人的免疫系統壓住但有很大副作用,最後才保得住人哋條命仔。

但呢到唔會講太多免疫學或自然療法,我都係學嚟自用。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 酷東 於 2020-5-27 04:29 PM 發表

我覺得電視宣傳得幾好,
好似氣炸蝸,我都唔識點用,點會去買呢
依家終於知道點操作,多左人去買
新野係要做宣傳的,等D人識用,唔係有鬼人買咩
祝你有快樂的購物體驗。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bexx15 於 2020-5-27 04:30 PM 發表

下??禁都得??其實佢根本唔想有客姐
學上面師兄話佢哋大把客人,可能得我咁好彩幫襯5次都有事。

回覆 引用 TOP

再與一些例子,可能幫襯佢哋的人都唔會估計到佢哋會賣淘寶貨,識格價又唔介意要自己搞集運可能淘寶會更好

回覆 引用 TOP

最攪笑既係降魔的2.0垃圾核突公仔要賣成40幾蚊

引用:
原帖由 sylim 於 2020-5-27 05:18 PM 發表

最攪笑既係降魔的2.0垃圾核突公仔要賣成40幾蚊
咁平圍唔到皮,應該再賣貴啲,或者叫旗下藝人每人買一隻。

引用:
原帖由 中童半價 於 2020-5-27 05:20 PM 發表

咁平圍唔到皮,應該再賣貴啲,或者叫旗下藝人每人買一隻。
成本唔係問題 問題係個造形好肉酸 設計完全係無誠意 亦無新意

引用:
原帖由 sylim 於 2020-5-27 05:34 PM 發表

成本唔係問題 問題係個造形好肉酸 設計完全係無誠意 亦無新意
唔好意思,我其實一集都未睇過,因為對一些純粹虛構的故事無興趣,都係搵一些實用知識學下好。

引用:
原帖由 中童半價 於 2020-5-27 05:35 PM 發表

唔好意思,我其實一集都未睇過,因為對一些純粹虛構的故事無興趣,都係搵一些實用知識學下好。
無睇過唔緊要 其實呢套幾好睇 但重點係出公仔核突到死 有圖

引用:
原帖由 sylim 於 2020-5-27 05:41 PM 發表

無睇過唔緊要 其實呢套幾好睇 但重點係出公仔核突到死 有圖
https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/sh0.08/e35/c135.0.810.810a/s640x640/95463994_252421729238166_3564412315499681457_n.jpg?_nc_ht=scontent-iad3-1. ...
我又真係唔識欣賞呢堆嘢,但估計如果落Order買呢埋公仔應該唔會話因疫情關係影響出唔到貨啦

引用:
原帖由 中童半價 於 2020-5-27 05:52 PM 發表

我又真係唔識欣賞呢堆嘢,但估計如果落Order買呢埋公仔應該唔會話因疫情關係影響出唔到貨啦
可能叫馬明揸的親自送貨

引用:
原帖由 sylim 於 2020-5-27 05:57 PM 發表

可能叫馬明揸的親自送貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中童半價 於 2020-5-26 04:19 PM 發表

小弟前後幫襯咗Big Big Shop 5次,體驗如下:

1)order唔準時出貨。
2)在成功付款數天後收到通知話無貨要取消(訂單內其他貨可如常出貨但都是遲哂)
3)由商戶通知就某商品無貨但可以換其他同等值的貨(在big big shop平台購買和成功付款後數天才被通知沒貨,但沒貨又可以在平台購買,倉儲管理是什麼?可購買數量是什麼一回事呢?)
4)慣常技倆是貨品不能在指定時間送達,佢哋會發電郵 ...
賣嘅貨品牌子多數好陌生,價錢又唔平...........現在唔會幫襯佢,將來買野嘅機會亦近乎 0

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-27 10:00 PM 發表

賣嘅貨品牌子多數好陌生,價錢又唔平...........現在唔會幫襯佢,將來買野嘅機會亦近乎 0
將來既事我預計唔到,但我幫襯過5次都係中招,所以想話俾大家知要幫襯係無問題,只要唔好介意我開頭所講的事會機會發生就得,呢個咁既網購平台只可用"有今生無來世”.......

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]