• 瀏覽: 14,325
  • 回覆: 93
引用:
原帖由 酷東 於 2020-5-29 05:09 PM 發表

你喜歡啦,不過有時話唔埋的
貨到你手,你就贏了
所有野,所有出貨時間一樣,貨未到手,都唔可以話準
貨到手,你咪贏囉
唔明你既思維,貨到我手係應該,我係買,唔係搶亦唔係偷,買嘢收唔到貨,遲了十幾天仍然都係咁,仲要繼續用真係無話可說。

引用:
原帖由 中童半價 於 2020-5-29 05:11 PM 發表

唔明你既思維,貨到我手係應該,我係買,唔係搶亦唔係偷,買嘢收唔到貨,遲了十幾天仍然都係咁,仲要繼續用真係無話可說。
我意思係你等間公司運作成熟左先去幫襯
依家佢地岩岩做生意,有好多支援係未有
當然配套令你不快啦
因為有時D野太新,冇支援!咪做唔到快樂購物囉
你等佢上哂軌道來幫襯,你想法會改變
個個都係

引用:
原帖由 酷東 於 2020-5-29 05:18 PM 發表

我意思係你等間公司運作成熟左先去幫襯
依家佢地岩岩做生意,有好多支援係未有
當然配套令你不快啦
因為有時D野太新,冇支援!咪做唔到快樂購物囉
你等佢上哂軌道來幫襯,你想法會改變
個個都係 ...
希望係咁,但5次幫襯都無一次正常,出問題的機會率甚高,過幾年後再睇啦,希望生意興隆。

引用:
原帖由 中童半價 於 2020-5-29 05:20 PM 發表

希望係咁,但5次幫襯都無一次正常,出問題的機會率甚高,過幾年後再睇啦,希望生意興隆。
新野依家我想法係唔買住,
因為舊GA野用唔到,你買咁新,D舊產品唔支援新GA產品時,
你舊GA野都要掉埋

我都係等普及先來買,唔會即刻買

回覆 引用 TOP

連在疫區買嘢,兩日內由韓國嚟到香港㖭,所以Big big shop疫情影響出貨論完全是站不住腳。

回覆 引用 TOP

網購風險高

My name is Pong! James Pong!
引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-6-3 06:23 PM 發表

網購風險高
正確嚟講應該係幫襯呢間嘢風險高

回覆 引用 TOP

估唔到會有人幫襯喎  大台呢方面都唔係做開, 而且全部野都係外判,  又遲過HKTV起步咁多........... 都唔方好野喇

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-6-4 04:56 PM 發表

估唔到會有人幫襯喎  大台呢方面都唔係做開, 而且全部野都係外判,  又遲過HKTV起步咁多........... 都唔方好野喇
小弟受教啦,永遠不會再幫襯,希望沒有人中招。。。。。。

回覆 引用 TOP

買電器去大鋪 日用品去超市 新寄野上淘寶

引用:
原帖由 beckham17 於 2020-6-9 08:55 PM 發表

買電器去大鋪 日用品去超市 新寄野上淘寶
淘寶只要小心一點,搵好東西絕對是有的。

回覆 引用 TOP

高100是正常

引用:
原帖由 ggv 於 2020-6-10 05:35 PM 發表

高100是正常
遲20日先出貨是正常

引用:
原帖由 Ucupracacia89 於 2020-6-12 09:14 AM 發表

big big shop買咩到貴。
裡面見到賣淘寶貨仲要貴一倍以上,買咗都照樣食,但下次直接買淘寶,唔使等兩三星期先收到貨。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]