• 瀏覽: 1,668
  • 回覆: 9
如題, 你地揀11月12月定再之後? 會book定機票先? 定book埋酒店?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我book左郵輪, 12 月出發

引用:
原帖由 yuikee2413 於 2020-5-30 08:22 PM 發表

我book左郵輪, 12 月出發
已經訂左? 真係唔驚咖喎..

引用:
原帖由 water667 於 2020-6-1 01:48 AM 發表

已經訂左? 真係唔驚咖喎..
係呀, 皇家加勒比E+ book定平麻
同埋我覺得11-12月肯定係多人去架啦, D人而家已經忍唔住出街啦~
加上我揀左順化芽莊應該無乜野掛, 如果到時touch wood仲係咁我估船公司都有得改掛…

睇定d先 la

回覆 引用 TOP

同意呢加D人已經忍唔住! 到8-9月D人一定心思思想去旅行, 到時見身邊D人開始去D人就忍唔住了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yuikee2413 於 2020-6-1 07:33 PM 發表

同埋我覺得11-12月肯定係多人去架啦, D人而家已經忍唔住出街啦~
加上我揀左順化芽莊應該無乜野掛, 如果到時touch wood仲係咁我估船公司都有得改掛… ...
我成日見D船有甲板跳傘 我都好想玩,兒家平好多咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yuikee2413 於 2020-6-1 07:33 PM 發表

加上我揀左順化芽莊應該無乜野掛, 如果到時touch wood仲係咁我估船公司都有得改掛… ...
郵輪就有D危危地

就算上到船, 都要全程戴口罩,  而且少左一半人

飛行里數到期,book咗三月,希望唔洗改期。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vladimirweiss10 於 2020-7-12 03:51 PM 發表

郵輪就有D危危地

就算上到船, 都要全程戴口罩,  而且少左一半人
上得船預左做烈士

回覆 引用 TOP

主題標籤 #機票 #酒店
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]