• 瀏覽: 9,650
  • 回覆: 85
-- 比利靠速度爆開對手, 而唔係靠技術 (咁同C朗有咩分別?)

-- 比利射罰球都係勁射多, 唔多靠曲墜 (咁同C朗有咩分別?)

-- 比利個頭好勁 (咁同C朗有咩分別?)

-- 比利1962年世界盃坐初賽就傷出,全靠隊友捧盃 (咁同C朗有咩分別?)

-- 比利係一個入球機器 (咁同C朗有咩分別?)

-- 比利好多時都係又射唔係又射 (咁同C朗有咩分別?)

-- 結論, 根本C朗就係比利翻版. 點解佢係球王, C朗唔係? 請指教!!!

https://www.youtube.com/watch?v=V1-XaScelds進入香討影片區

附件

cc.jpg(30.44 KB)

2020-5-28 02:34 PM

熱賣及精選
c朗已是球皇,連比利都話阿朗踢法似佢

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜!

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時!

朱廣權贊C羅:從太空望向地球唯一能看到的球員!

飛翔的葡萄牙人——C喬丹!

回覆 引用 TOP

唱衰完老馬今次到唱衰比利
為咗撐世10億梅西可以幾盡

現役計球皇只得美斯一個!

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-5-28 02:34 PM 發表

-- 比利靠速度爆開對手, 而唔係靠技術 (咁同C朗有咩分別?)

-- 比利射罰球都係勁射多, 唔多靠曲墜 (咁同C朗有咩分別?)

-- 比利個頭好勁 (咁同C朗有咩分別?)

-- 比利1962年世界盃坐初賽就傷出,全靠隊友捧盃 (咁同C朗有咩分別?)

-- 比利係一個入球機器 (咁同C朗有咩分別?)

-- 比利好多時都係又射唔係又射 (咁同C朗有咩分別?)

- ...
比利有全球性賽事足球冠軍,C朗冇!

世杯決菜刀未入過 点球王呀??😚

現役球皇美斯一個!好圖不防一睇再睇!等多d人知!

以前啲人鍾意飲白蘭地,𠵱家飲紅酒,明未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 扮工室主管 於 2020-5-28 02:52 PM 發表

比利有全球性賽事足球冠軍,C朗冇!
有D連國際性既冠軍都冇。

引用:
原帖由 ericwon666 於 2020-5-28 03:52 PM 發表

有D連國際性既冠軍都冇。
呢個叫C朗

引用:
原帖由 扮工室主管 於 2020-5-28 04:24 PM 發表

呢個叫C朗
係咩.

引用:
原帖由 ericwon666 於 2020-5-28 04:49 PM 發表

係咩.
係呀!我指國際性係全球性意思,唔係話地區賽事,C朗真係冇代表葡國奪全球性賽事冠軍喎!

回覆 引用 TOP

學某香土專家講
比利~又好~ 李健和又好
都冇歐國杯~ 點做球王?

引用:
原帖由 messissem 於 2020-5-28 05:16 PM 發表

學某香土專家講
比利~又好~ 李健和又好
都冇歐國杯~ 點做球王?
智障說法!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 扮工室主管 於 2020-5-28 03:20 PM 發表

現役球皇美斯一個!好圖不防一睇再睇!等多d人知!
現役球王C朗一個!好圖不防一睇再睇!等多d人知!
C朗為葡萄牙首奪歐國盃冠軍,捧盡英超、西甲、意甲、歐聯冠軍,以至金球獎、世界足球先生等殊榮,奠定當今球王地位,已經唔需要多講。

附件

345.jpg(126.6 KB)

2020-5-28 06:38 PM

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]