• 瀏覽: 1,327
  • 回覆: 24
  據西班牙《馬卡報》報導,巴塞的隊長們都很樂觀,他們相信球隊能在2019/20賽季贏得雙冠王的榮譽。

在本週的一次訓練中,美斯(Lionel Messi)、比基(Gerard Pique)、布斯基斯(Sergio Busquets)、羅拔圖(Sergi Roberto)、艾巴(Jordi Alba)、蘇亞雷斯(Luis Suarez)、維達爾(Arturo Vidal)、達史特根(Marc-Andre ter Stegen)等更衣室重量級人物以及一些年輕球員都參加了訓練。巴塞的隊長們進行了宣誓和動員。

「我們可以同時贏得兩座獎盃,」巴塞更衣室一位重要人物說到西甲和歐聯獎盃時表示,「這隻是很短的一段時間;在一個半月的時間裡,我們必須在賽事中處於領先地位。」

巴塞將一如既往地充滿動力,並決心再次證明自己。情況並不像人們想像的那麼糟糕,但毫無疑問的是,巴塞在今季大部分時間的表現都不盡如人意。但現在情況不同了,巴塞球員這段時間獲得了休息,球員們也對之前的情況進行了反思。

在西甲,巴塞領先皇馬2分。歐聯上,利物浦被淘汰出局,再加上皇馬和曼城只有一支能進入8強,都增加了巴塞球員的自信。隊長們知道這個賽季他們有很大的機會。美斯顯然對這一前景感到興奮,並在訓練中表現出來。

個個要換好晒衫去球場,無得係更衣室一齊換衫,梅西一定好唔開心無晒表現

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/11723962/1/20200529

熱賣及精選
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-5-29 12:08 PM 發表

據西班牙《馬卡報》報導,巴塞的隊長們都很樂觀,他們相信球隊能在2019/20賽季贏得雙冠王的榮譽。

在本週的一次訓練中,美斯(Lionel Messi)、比基(Gerard Pique)、布斯基斯(Sergio Busquets)、羅拔圖(Sergi Roberto)、艾巴(Jordi Alba)、蘇亞雷斯(Luis Suarez)、維達爾(Arturo Vidal)、達史特根(Ma ...
黄碼同英普都無希望,但爸菜要面對剋星意甲呢……

引用:
原帖由 fcukadm9 於 2020-5-29 12:56 PM 發表

黄碼同英普都無希望,但爸菜要面對剋星意甲呢……
巴塞面對嘅係傾斜埋一邊大一大嘅注碼

回覆 引用 TOP

抽水抽好D啦 文不對題 九唔搭八

引用:
原帖由 中橫十六 於 2020-5-29 03:55 PM 發表

唔係抽水
係事實

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-5-29 04:34 PM 發表

唔係抽水
係事實
你講既事實同編報導有咩關係呢

回覆 引用 TOP

西甲俾佢地嬴冇乜所謂 做個安份山寨王
但最高榮譽 歐聯 一定唔可以俾佢地嬴費事俾佢地牙擦擦
我只認同歐聯冠軍

又係你隻x佬🐼😂😂

回覆 引用 TOP

何來的自信?

皇馬筆低能雙冠獎金凍過水

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜!

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時!

朱廣權贊C羅:從太空望向地球唯一能看到的球員!

飛翔的葡萄牙人——C喬丹!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中橫十六 於 2020-5-29 03:55 PM 發表

係咁上下,唔好咁高要求,將就下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白胡子 於 2020-5-29 05:49 PM 發表

西甲俾佢地嬴冇乜所謂 做個安份山寨王
但最高榮譽 歐聯 一定唔可以俾佢地嬴費事俾佢地牙擦擦
我只認同歐聯冠軍
唔洗驚,以E+巴塞嘅人腳同戰術係好難贏歐聯
下年仲要走埋美路施美度維達爾呢D高質球員,換堆老人家番黎,之後就更難贏

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-5-29 06:58 PM 發表

唔洗驚,以E+巴塞嘅人腳同戰術係好難贏歐聯
下年仲要走埋美路施美度維達爾呢D高質球員,換堆老人家番黎,之後就更難贏
巴塞贏唔到歐聯就一定,因為今季係大熱門,即係我愛隊祖記奪冠,又係朗神玩哂。 換句話講,球壇icac今季又冇望運氣奪冠,始終有var,好難啦。 最後都係個句,皇馬西甲又贏唔到,歐聯又贏唔到,筆濕9雙冠獎金真係凍過水,良心球會咁就省返3筆錢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-5-29 12:08 PM 發表

在本週的一次訓練中,美斯(Lionel Messi)、比基(Gerard Pique)、布斯基斯(Sergio Busquets)、羅拔圖(Sergi Roberto)、艾巴(Jordi Alba)、蘇亞雷斯(Luis Suarez)、維達爾(Arturo Vidal)、達史特根(Ma ...
拜仁呢?早西甲成個月踢,而且已經見到隊型

引用:
原帖由 tggyef 於 2020-5-29 09:03 PM 發表

拜仁呢?早西甲成個月踢,而且已經見到隊型
拜仁係德甲一隊獨大,見到隊形只係假象,同西甲應該都有得踢下,但絕對唔會夠祖記踢😎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]