• 瀏覽: 13,724
  • 回覆: 54
  • 追帖: 3
製作班底似乎okay,但一睇見編劇係佢就...

附件

LFM 1047a.jpg(163.82 KB)

2020-5-30 11:44 AM

LFM 1047a.jpg

LFM 1047b.jpg(339.96 KB)

2020-5-30 11:44 AM

LFM 1047b.jpg

熱賣及精選
出哂堆見到都唔開胃既名
李中興 龐重輝 洪遠里
全部都係俾呢到插到背脊花哂

引用:
原帖由 傲龍.未展 於 2020-5-30 11:44 AM 發表

製作班底似乎okay,但一睇見編劇係佢就...
如果一出暗黑冰火我會叫人唔好買!垃圾!我最討厭王風雷!

引用:
原帖由 idraw9 於 2020-5-30 01:10 PM 發表

如果一出暗黑冰火我會叫人唔好買!垃圾!我最討厭王風雷!
好心你地D私人恩怨就私底下解決啦。

米成日扮讀者公報私仇。

引用:
原帖由 imbighandboy 於 2020-5-30 12:39 PM 發表

出哂堆見到都唔開胃既名
李中興 龐重輝 洪遠里
全部都係俾呢到插到背脊花哂

米成日扮讀者公報私仇。

而家文傳出番新龍就似行外人出書咁 不過用番漫畫舊人 依我看還不如搵返黑鬼寫仲可以頂耐啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 洪天馬 於 2020-5-30 02:01 PM 發表

米成日扮讀者公報私仇。
私咩人恩怨? 李中興搞王風雷搞到無哂龍虎門味破壞哂成個龍虎門世界 Marvel呀
牛輝搞到個畫面悶到痴線
洪遠里畫到d人樣好似智障咁
咁樣都唔屌仲要默默忍受支持?

見到強姦興個名已經知道呢本嘢certified 啦

回覆 引用 TOP

睇文字描述「橫空出世」似乎係新故事,無打算接返前面黃生的故事~所以之前的新龍算是完了~

有杜比同鍾英偉,希望可以為港漫注入些能量~估唔到杜比當年將一漫年賣盤比文傳,轉過身成為文傳的顧問,希望呢一局贏左,在不久將來可以見返劍僑~杜比加油,鍾Sir加油~^0^~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 洪天馬 於 2020-5-30 02:01 PM 發表

米成日扮讀者公報私仇。
佢話自己係讀者咪由得佢囉,佢真身係邊個,心中有數啦 !

引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2020-5-30 07:16 PM 發表

佢話自己係讀者咪由得佢囉,佢真身係邊個,心中有數啦 !
我是貨真價實的讀者!洗唔洗我影幅相比你睇?

引用:
原帖由 idraw9 於 2020-5-31 12:36 AM 發表

我是貨真價實的讀者!洗唔洗我影幅相比你睇?
觀迎post你嘅盧山真面目,大把兄弟等住一開眼界。

引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2020-5-31 08:49 AM 發表

觀迎post你嘅盧山真面目,大把兄弟等住一開眼界。
隊友兄,冇問題。等哂靚相!

回覆 引用 TOP

續寫寫到結局好啲喎,

仲想繼續賺錢既,之後仲可以出第二代

唔好對讀者咁PK啦,下下都係追左超過十年都睇唔倒好好地告一段落

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]