• 瀏覽: 64,094
  • 回覆: 231
  • 追帖: 3
時下肺炎疲情, 不少航班停飛, 空姐被逼放無薪假
近日有不少自稱空姐的援交女子下海, 叫價2800, 包括制服

近年不少空姐、模特兒, 喜歡利用[認識有錢人]的交友平台, 賺取外快

她們會以交友平台的設定, 來過濾客人的質素

附件

photo_2020-05-29-21.16.11.jpeg(56.73 KB)

2020-5-30 04:09 PM

photo_2020-05-29-21.16.13.jpeg(54.69 KB)

photo_2020-05-29-21.16.15.jpeg(62.17 KB)

[一] 嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁
所有相同性質之綜合論壇或討論區均嚴禁宣傳。
不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑;以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇;蓄意張貼被過濾網頁,或未經網主同意的廣告或牟利網頁都屬犯規。

犯上述之版規者可被即時禁訪而不作任何通知。
本論壇管理員有權拒絕或制止任何網站連結,如被警告後再犯,等同廣告/宣傳論壇處理。
熱賣及精選
FC fake news

引用:
原帖由 singsing 於 2020-5-30 05:03 PM 發表

平反歧視美國人加油
香港與美國人民站在一起
條通識題好深
我唔識答

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~

回覆 引用 TOP

真係空姐???

升級高級會員洗唔洗俾錢?
如果要,咁呢班係梅嘅機會唔細

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
空姐一向收開$6000-$10000,
今次真是大平賣.....

2800真係好平,十年前的價

引用:
原帖由 yenerchen 於 2020-5-30 04:09 PM 發表

時下肺炎疲情, 不少航班停飛, 空姐被逼放無薪假
近日有不少自稱空姐的援交女子下海, 叫價2800, 包括制服
近年不少空姐、模特兒, 喜歡利用[認識有錢人]的交友平台, 賺取外快

她們會以交友平台的設定, 來過濾客人的質素

11205980 ...
優質會員會質優?有冇人接下句?

$500一Q就合理

回覆 引用 TOP

2800 1Q ? 是否薄利多簫

回覆 引用 TOP

係咪真㗎

回覆 引用 TOP

飛雞真係浪不虛名,不過2800蚊唔使玩呢啲低質臭雞。。。

回覆 引用 TOP

Million bb,交友平台 結識有錢,有誠意的紳士

我唔係賣廣告,佢個網咁寫

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]