• 瀏覽: 9,973
  • 回覆: 34

回覆 引用 TOP

精選汽車
咁就算?

回覆 引用 TOP

白裇個完全冇啲反應~
佢足夠時間趕上~拉唔拉得住就下回……

點解會無仇報?
貨van收貨、送貨每日大概都係差不多時段。而片中藍白尼龍袋9成都是洗衣袋,洗衣行內叫布草袋,係袋毛巾及衣物往返工場清洗的。
黑衫位大哥,雖然睇唔到你車牌,冇得就咁走咗去嘅,自己投案吧! 冇傷人賠錢攪掂。

回覆 引用 TOP

今次會覆雜D,撞佢果架係無車牌、無司機、無保險

回覆 引用 TOP

希望佢會自首

welcome搵我釣魚,踢波,水上活動同打網球

回覆 引用 TOP

唔算太大件事..

反對一切形式暴力!
港人心情音樂:https://www.youtube.com/watch?v=E1Pk-jefoHM&list=PLj423NVS4tZICH7ow4tva_RbdljScouFL&index=7

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fto94 於 2020-5-31 11:40 AM 發表

白裇個完全冇啲反應~
佢足夠時間趕上~拉唔拉得住就下回……
睇佢條衫上臂位有logo,應該係實Q,佢心諗 : 街外啲嘢關我Q事咩 !

引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2020-6-2 11:25 AM 發表

睇佢條衫上臂位有logo,應該係實Q,佢心諗 : 街外啲嘢關我Q事咩 !
係嘅!
可能怪錯佢,起初佢頭只望Wellcome..😏

回覆 引用 TOP

Car found Damage,要做有得做嘅.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2020-6-2 11:25 AM 發表

睇情況好危險...實Q無奈食花生...

引用:
原帖由 kwan1516 於 2020-6-2 05:55 PM 發表

睇情況好危險...實Q無奈食花生...
正常情況都唔會伸手去捉,首先撲出去有抝柴風險,萬一受傷邊個畀返湯藥費?唔通個van仔佬咩?十成唔會囉 ! 其次嗰道下坡衝力未必一下揸得穩架鐵車仔,一旦跣手直撞人哋「老婆」籮抽,分分鐘賠埋一份,所以食花生係正道。

Too bad 

回覆 引用 TOP

唔算大件事

回覆 引用 TOP

車身有疤痕人生更精彩

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]