• 瀏覽: 8,830
  • 回覆: 54
好多球既去勢 , 正常人己經無得停 , 見對手撲過來都唯有硬射 ,
但佢就係可one hand吸返轉頭 ... 咁你可以點守???
佢射果陣你BLK佢咩 , 佢one hand fake九你 ;
你唔BLK咩 , 佢呢一球就射死你 ... 守佢真係好無耐下 ^.^"

同理拉 , fake得你射就fake得你傳拉 ...
係估唔到佢搶板都one hand , 唔係剩係講收落黎果下喎 ,
係收左落黎 , 都唔駛用第二隻手去固定 ; 而佢係比賽中運運下球
又隨時換one hand模式 , 切  射  傳任佢玩 , 你守條毛咩???

https://www.youtube.com/watch?v=TrFwHizZP-0&t=108s

https://www.youtube.com/watch?v=P_8oZDiFM5Q

熱賣及精選
... 無人覺得MJ咁樣好屈機咩???

Mj仲有招騰空finger roll都好犀利。

舊波神的確好勁, 吾需要質疑佢能力~
只系單核帶隊弱左少少, 毛師一早出左局~

引用:
原帖由 spky 於 2020-5-31 05:51 PM 發表

Mj仲有招騰空finger roll都好犀利。
最粉腸既係係空中單手fake左幾野,最後先finger-roll😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 flopman 於 2020-5-31 06:50 PM 發表

舊波神的確好勁, 吾需要質疑佢能力~
只系單核帶隊弱左少少, 毛師一早出左局~
但係好多後生仔唔知 ... 坦白講句 , 雖然我係80'S , 但其實都未睇過MJ打波

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-6-1 12:30 PM 發表

但係好多後生仔唔知 ... 坦白講句 , 雖然我係80'S , 但其實都未睇過MJ打波
以ching年齡計算, 未睇過...吾出奇~
比舊波神, 更強ge遠古神人...eg 張師父/ 奧拉早雲等人, 更加嚇死你~

引用:
原帖由 flopman 於 2020-6-1 01:17 PM 發表

以ching年齡計算, 未睇過...吾出奇~
比舊波神, 更強ge遠古神人...eg 張師父/ 奧拉早雲等人, 更加嚇死你~
果兩個有mj咁多板斧咩?

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-5-31 10:14 AM 發表

好多球既去勢 , 正常人己經無得停 , 見對手撲過來都唯有硬射 ,
但佢就係可one hand吸返轉頭 ... 咁你可以點守???
佢射果陣你BLK佢咩 , 佢one hand fake九你 ;
你唔BLK咩 , 佢呢一球就射死你 ... 守佢真係好無耐下 ^.^"

係估唔到佢搶板都one hand , 唔係剩係講收落黎果下喎 ...
MJ當然勁過KB,LJ

回覆 引用 TOP

籃球之神完全無懸念

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-5-31 10:14 AM 發表

係估唔到佢搶板都one hand , 唔係剩係講收落黎果下喎 ...
現役仲有邊個識單手玩波?

引用:
原帖由 MySamSam 於 2020-6-1 02:31 PM 發表

果兩個有mj咁多板斧咩?
1. 舊波神拿手進攻 2分, 板斧再多都系 2分...弱點都系得 2分~
2. 張師父單場100分, 高大仲要 low post 飛away點守?...跑得快/ 飛away/ 籃板/ 封波~
3. 奧拉早雲D夢幻步, 世上能夠抵擋到佢ge人...應該冇 3個以上, 佢仲系單核champ~

引用:
原帖由 MySamSam 於 2020-6-1 04:32 PM 發表

現役仲有邊個識單手玩波?
甘佢打毛師, 拎左幾多個champ?~

引用:
原帖由 flopman 於 2020-6-1 05:34 PM 發表

甘佢打毛師, 拎左幾多個champ?~
佢果時幾多歲呀?其他人一早退役啦!

引用:
原帖由 flopman 於 2020-6-1 05:33 PM 發表

1. 舊波神拿手進攻 2分, 板斧再多都系 2分...弱點都系得 2分~
2. 張師父單場100分, 高大仲要 low post 飛away點守?...跑得快/ 飛away/ 籃板/ 封波~
3. 奧拉早雲D夢幻步, 世上能夠抵擋到佢ge人...應該冇 3個以上, 佢仲系單核champ~ ...
奧拉袓雲champ果界係咪mj無打果界先??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]