• 瀏覽: 19,222
  • 回覆: 212
  • 追帖: 1
Tbb 最有才華藝人都係手足,tbb敢吾敢炒佢?viu大門隨時為蔣老師而開

附件

eQKv4ey.png(224.22 KB)

2020-5-31 05:46 PM

支持蔣志光

引用:
原帖由 larry64 於 2020-5-31 05:46 PM 發表

Tbb 最有才華藝人都係手足,tbb敢吾敢炒佢?viu大門隨時為蔣老師而開
你用佢名登一篇「五大訴求,攬炒香港」,佢唔出嚟澄清你先去認親認戚都未遲!

如果佢冇簽名而又有人用佢名,出嚟澄清都好正常

支持蔣志光及佳芯BB😊
杜絕共產狗

其實駛咩佢哋支持, 做嘅都多餘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 larry64 於 2020-5-31 05:46 PM 發表

認住呢條福街陷家鏟

手足?

回覆 引用 TOP

佢係時候收工

勿忘香港亂局你們有份推波助瀾
引用:

明顯係有D人理解力有問題。
佢只係話無簽過名。無話過「支持」定「不支持」立法。
好心樓主唔好學衰政府一樣,「不反對」就當「贊成」啦!

真係周街傻人……最叻認親認戚……喂……手足喎?究竟係吾係呀??

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-5-31 08:41 PM 發表

無錯

樓主 logic 有問題

不是白  就是黑🤣

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-5-31 08:41 PM 發表

咪係, 唔係藍絲就黃絲啊, 唔比人地中立,你估文辛十年啊..
唔怪得比人地火燒圓明園,藍,黃絲兩邊人都係義和團

回覆 引用 TOP

5大訴球,無1成功

人一黃,  變蟑螂

曱甴死全家
主題標籤 #蔣志光
提示:支持鍵盤翻頁左 右