• 瀏覽: 22,867
  • 回覆: 81
  • 追帖: 5
熱賣及精選
當年葉玉卿嘅出現,好多鹹濕佬鍾意佢,但係其實好多女性好憎佢. 覺得佢不知廉恥. 佢其實為社會帶來很多道德上的負面影響。

佢嘅成功令好多半紅不黑女星跟佢條路,可惜唔係個個成功!

三級起步,但實力仲系喺嗰度,掂冇水分。

回覆 引用 TOP

Mmmmm ... 如果當時佢係叫紅,  我諗一百個藝人有99個都唔想紅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andyyyy 於 2020-6-1 06:51 AM 發表

呢個就係討論嘅重点!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andyyyy 於 2020-6-1 06:51 AM 發表

都係果句啦!做得雞就唔怕柒大,笑窮不笑娼

越是望你 越難自欺
看着你使我未能自己
我是全不得已
至今爱你爱到要想躲你
越是望你 越難自己
怕是爱太深重
便寧願刻意逃避
免得 胡思想你
引用:
原帖由 11d6789 於 2020-6-1 02:44 AM 發表
https://youtu.be/ML7KiueziIE
開玩笑吧?佢是唔識唱歌!她是飛圖年代的k 歌産物

曲唔得
歌藝唔得
舞唔得
MTV唔得
只係食住一段好短嘅潮流

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~
引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-6-1 11:21 AM 發表

開玩笑吧?佢是唔識唱歌!她是飛圖年代的k 歌産物
佢當年横掃新人獎 又攞埋白金唱片 簽埋tbb
無可否認當年嘅宣傳係舖天蓋地
但先要有人buy先得!
唱得好吾好聽當然見人見智啦!

回覆 引用 TOP

好過舒淇cheap到爆

引用:
原帖由 後天有車手 於 2020-6-1 05:42 AM 發表

當年葉玉卿嘅出現,好多鹹濕佬鍾意佢,但係其實好多女性好憎佢. 覺得佢不知廉恥. 佢其實為社會帶來很多道德上的負面影響。
我阿爸當年留意佢,  我阿媽唔鍾意佢.

回覆 引用 TOP

真討論非色情,佢唱得好聽喎,班聲係帶點磁性,中高音都應付到,聲音辨識度高,以歌論歌真係算唱得,有些歌如白玫瑰係正經歌,都唱得好動聽

回覆 引用 TOP

引用:

李麗珍,邱淑貞,咪一樣成功!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]