• 瀏覽: 32,083
  • 回覆: 71
  • 追帖: 3
https://www.youtube.com/watch?v=Sc7MROYTSqQ&t=2s

下 ... 咁都無人睇???
分析到4名花旦身上拉喎 , 估唔到係佢地

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-6-1 12:04 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=Sc7MROYTSqQ&t=2s
我幾同意UP主所講既野喎....唔係話我覺得劉詩詩,唐嫣,古力娜扎佢地唔淫,
而係<軒轅劍>果陣, 華叔都年近50拉, 派房號比佢佢都無咩力拉....
但18年前華叔仲係40樓下, 外形都算靚仔大叔, 約砲都算合理

講故事的啦,聽聽就好

引用:
原帖由 遠方的頭巾 於 2020-6-1 03:50 PM 發表

講故事的啦,聽聽就好
非常同意, 反正佢哋到死嗰日都唔會公開, 永遠冇答案!

吹吹水你又信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2020-6-1 03:46 PM 發表

我幾同意UP主所講既野喎....唔係話我覺得劉詩詩,唐嫣,古力娜扎佢地唔淫,
而係<軒轅劍>果陣, 華叔都年近50拉, 派房號比佢佢都無咩力拉....
但18年前華叔仲係40樓下, 外形都算靚仔大叔, 約砲都算合理 ...
可能華叔就係嬲人地唔約佢呢

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-6-1 07:17 PM 發表

可能華叔就係嬲人地唔約佢呢
李小璐有可能

引用:
原帖由 平淡的足跡 於 2020-6-1 05:00 PM 發表

非常同意, 反正佢哋到死嗰日都唔會公開, 永遠冇答案!
咁呢個世界 , 其實好多野都證明唔到既 ...

不過既然今次 , 華叔講野資訊咁多 , 又有條件排查一下 ,
咪同大家分析一下羅 ... 都係娛樂一下姐

吹水多啦

回覆 引用 TOP

一線女星只有亞姐,亞姐叫得你上房即係你演技好L差🤭🤭🤭

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-6-1 10:21 PM 發表

咁呢個世界 , 其實好多野都證明唔到既 ...

不過既然今次 , 華叔講野資訊咁多 , 又有條件排查一下 ,
咪同大家分析一下羅 ... 都係娛樂一下姐
咁大家估吓又無妨, d女明星又會突然被訪問, 唔認之餘又可以增加曝光率, 傳媒又可炒作, 個個都贏

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2020-6-1 03:46 PM 發表

但18年前華叔仲係40樓下, 外形都算靚仔大叔, 約砲都算合理 ...
60都嚟緊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 焦急熱情的主席 於 2020-6-1 10:49 PM 發表

汪阿姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 焦急熱情的主席 於 2020-6-1 10:49 PM 發表

汪亞姐肯定大熱

- 抽抽派派,轉身要快
- 以為大戶咁易睇,大戶當你係傻仔
- 等真係有轉勢跡象先好嘗試博轉勢
- 錢係手中最具威力一票。身體力行,支持紅藍經濟圈,盡可能杯葛、抵制黃黑店。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]