• 瀏覽: 18,643
  • 回覆: 131
  • 追帖: 3
本主題由 yugo135 於 2020-6-1 10:20 PM 移動

港人炒樓稱最狂  球迷愛波好瘋狂
世界聞名嚮噹噹  通宵睇波唔在講
師奶阿叔結成黨  飲住啤酒食熱浪
齊齊睇樓熱洪洪  生完非滋爆暗瘡
同行搶客四圍撞  買波一注狠夾狼
指數八十無相干  衰在睇錯全泡湯
仲有得升咪早放  輸完加注沬大汗
贏到最後才稱王  借錢唔還逃仰光 
熱賣及精選
香港加油,幻覺黎一定要大攪64遊行,等大家大爆發

DLLM,本身居家檢疫就係有問題,政府9唔搭8

唉,疫情幾時才能過去

初步姐,沒事兒

回覆 引用 TOP

本身疫情下 唔好聚集去減低傳播風險
但d人仲係要出去攪事
係都要增加醫護工作量
果班人真係9唔搭8

唔通個天都要黑暴死光光?

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-6-1 09:41 PM 發表

其實怕什麼?遊行示威照搞,美國日死一千人都未怕。

引用:
原帖由 keileikevin 於 2020-6-1 10:08 PM 發表

唉,疫情幾時才能過去
五月中已經過去了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山上懷舊的鳳凰 於 2020-6-1 10:06 PM 發表

DLLM,本身居家檢疫就係有問題,政府9唔搭8
英國嚟嘅冷藏食物帶病毒

全城戴CU口罩支持香港政府
引用:
原帖由 waibo2628 於 2020-6-1 10:18 PM 發表

本身疫情下 唔好聚集去減低傳播風險
但d人仲係要出去攪事
係都要增加醫護工作量
果班人真係9唔搭8
居家檢疫根本就係有問題!

佢地四個有冇去新成市和你 lunch?

[flash]http://myalbum.com/album/bYtAY1VGc6dy [/flash]
曱甴話敵人既敵人就係朋友,所以黑暴企病毒果邊,一起對抗政府

呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-6-1 09:41 PM 發表

明天進行全邨大清潔實可以去除病毒

😀🤣😍😆😂🤣😍😍🍧 🍦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mtchan 於 2020-6-1 21:47 發表

香港加油,幻覺黎一定要大攪64遊行,等大家大爆發
6.4 維園見

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]