• 瀏覽: 27,355
  • 回覆: 96
  • 追帖: 4
一份就好似算死草計到盡咁,竟然連毫同仙都計......

一份就加多1蚊比你,做帛金呀?

附件

IMG_20200602_003522.JPG(69.51 KB)

2020-6-2 12:44 AM

IMG_20200602_003340.JPG(100.5 KB)

2020-6-2 12:44 AM

熱賣及精選
其實有乜咁好笑

引用:
原帖由 bb38 於 2020-6-2 04:50 AM 發表

其實有乜咁好笑
樓主應該未返過工

引用:
原帖由 看護長 於 2020-6-2 12:44 AM 發表

勞記d工好多係咁,所以呢類工多數難請到人所以長期登出黎請人

引用:
原帖由 看護長 於 2020-6-2 12:44 AM 發表

有乜好笑, 加多1蚊,係個system要求唔可以set同一價, 比如下限$12000~上限12000是不能的, 必須下限$12000~上限必須超過$12000,所以會有$12001囉

引用:

公務員/資助機構,唔少外資機構都毫仙都計,公務員跟point,外資企業總部用外幣結算,所以有毫仙,閣下真係有返過工?

回覆 引用 TOP

葵涌嗰個根本就係請看更,地乜鬼產業?

回覆 引用 TOP

第二份工要同老細講,我每次出糧都要現金,唔要多,唔要少

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2020-6-2 06:31 AM 發表

有乜好笑, 加多1蚊,係個system要求唔可以set同一價, 比如下限$12000~上限12000是不能的, 必須下限$12000~上限必須超過$12000,所以會有$12001囉
笑樓主無知

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
樓主揾緊工

引用:
原帖由 taxilo2004 於 2020-6-2 07:45 AM 發表

樓主揾緊工
曱甴開始揾工?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2020-6-2 06:31 AM 發表

曱甴未揾過工,又覺得朝7晚7,每週反6,睇到就想吊老細,唔係請人係請牛,,正常請曱甴12000都比多佢,

見倒樓主個 post 忍唔住笑咗出黎 

回覆 引用 TOP

樓主唔好衝出黎柒啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]