• 瀏覽: 3,705
  • 回覆: 15

回覆 引用 TOP

侍酒師,會所待遇好過酒店依樣真。

回覆 引用 TOP

如果係HK Club, 有MTR 係海洋公園站出都近。

回覆 引用 TOP

聽講馬會唔錯, 一直都冇行無薪假, 之前疫情嚴重嘅時候, 返工搭的士仲有得claim

睇吓做邊間會所啦!我做咸魚街間新會所!上年9月開,今年1月及4月都雞咗唔小人!

引用:
原帖由 500cartier 於 2020-6-12 12:39 AM 發表

睇吓做邊間會所啦!我做咸魚街間新會所!上年9月開,今年1月及4月都雞咗唔小人!
d富豪會所暫時無乜影響既。

本身有流利英文加落場,人工當然較高,唔係咩特色野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2020-6-16 10:39 AM 發表

d富豪會所暫時無乜影響既。
你講啊!暫時無乜影響!無影響就唔洗炒人及玩半價啦!
未開檔時,夠話請400人啦!鬼佬老細,又唔係睇條數,一唔掂就炒人!

引用:
原帖由 500cartier 於 2020-6-18 10:59 PM 發表

你講啊!暫時無乜影響!無影響就唔洗炒人及玩半價啦!
未開檔時,夠話請400人啦!鬼佬老細,又唔係睇條數,一唔掂就炒人!
你講果間乜會所呀?傳统果d乜球會物球會應該好穩定。

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2020-6-18 11:42 PM 發表

你講果間乜會所呀?傳统果d乜球會物球會應該好穩定。
都唔係, 侯X會好多小姐無工開. 又無得做PT

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 片刻存在了海鮮 於 2020-6-7 10:54 PM 發表

聽講馬會唔錯, 一直都冇行無薪假, 之前疫情嚴重嘅時候, 返工搭的士仲有得claim
係,平時返工車錢都有得Claim, 好彩由酒店轉左入來

引用:
原帖由 褲lin君 於 2020-6-20 10:02 AM 發表

係,平時返工車錢都有得Claim, 好彩由酒店轉左入來
做跑馬地個會所咁吊腳而有得claim咋?返馬場無咖?

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2020-6-20 08:19 PM 發表

做跑馬地個會所咁吊腳而有得claim咋?返馬場無咖?
成個馬會都有,不過六月停左, 人工俾到,多過出面2成以上,花紅又穩定,有咩所謂。十二月出左雙糧,七月中又出花紅,邊到搵

引用:
原帖由 褲lin君 於 2020-6-20 08:33 PM 發表

成個馬會都有,不過六月停左, 人工俾到,多過出面2成以上,花紅又穩定,有咩所謂。十二月出左雙糧,七月中又出花紅,邊到搵
咪幾好。前两年見佢成日請人,以為唔好做。

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2020-6-20 08:55 PM 發表

咪幾好。前两年見佢成日請人,以為唔好做。
舊會所未退休工,新會長挑戰大,辛苦d

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]