• 瀏覽: 2,079
  • 回覆: 20
請問有冇谷友們之前是訂左ANA機票飛日本, 而家或之前去唔成
想知你地既退票情況是如何, 是直接退款定有比你地延後?

熱賣及精選
引用:
原帖由 bm321402 於 2020-6-2 12:06 PM 發表

請問有冇谷友們之前是訂左ANA機票飛日本, 而家或之前去唔成
想知你地既退票情況是如何, 是直接退款定有比你地延後?
4月尾cxl, 一星期full Refund去credit card
6月尾早2日cxl, 未退
應該一confirm cxl就會收到email

完全冇問題,兩次都好快退番落信用卡戶口

回覆 引用 TOP

你驚 ANA 會執笠 ?

4月中退票,暫時仲未收到退款。

引用:
原帖由 Yorosan 於 2020-6-2 12:41 PM 發表

你驚 ANA 會執笠 ?
哈哈哈, 你反問得會唔會攪笑左d, ANA會執笠?

引用:
原帖由 bm321402 於 2020-6-2 02:31 PM 發表

哈哈哈, 你反問得會唔會攪笑左d, ANA會執笠?
如果早兩個月同人講油價會變負數相信無乜人會信。

引用:
原帖由 我在東京很快樂 於 2020-6-2 02:59 PM 發表

如果早兩個月同人講油價會變負數 相信無乜人會信。
原油價格負數, 貼錢搵人要 ?
100個人, 有 100個 都話你神經病.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我在東京很快樂 於 2020-6-2 12:43 PM 發表

4月中退票,暫時仲未收到退款。
我收咗好耐喇!

引用:
原帖由 Melay 於 2020-6-2 03:48 PM 發表

我收咗好耐喇!
我經agent買,佢話6-8個星期,啱啱過左6個星期,應該呢1-2星期會收到。

1 月中經官網訂 5 月中去大阪
4 月中收到 email 會取消航班
另一封 email 可辦 refund
撳幾個掣
大約過兩三個星期全數退返入信用卡戶口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Melay 於 2020-6-2 03:48 PM 發表

我收咗好耐喇!
啱啱收到信用卡月結單,原來早幾日已經收到退款,21/4退票,29/5已經收到退款,睇返個E-MAIL,原本話要3-6個月,而家一個月就搞掂,抵讚

回覆 引用 TOP

主題標籤 #日本 #機票
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]