• 瀏覽: 3,132
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
各位C兄C姐,準備上大灣區旅遊,不過人生地不熟,慌住走失,唔知上去之後點樣開通手機網絡呢

熱賣及精選
引用:
原帖由 萬家強勁的貓奴 於 2020-6-2 08:26 PM 發表

各位C兄C姐,準備上大灣區旅遊,不過人生地不熟,慌住走失,唔知上去之後點樣開通手機網絡呢
宜家仲諗住呢啲嘢,都過唔到大陸,過去大陸先隔離十四日啊

引用:
原帖由 表哥 於 2020-6-2 08:27 PM 發表

宜家仲諗住呢啲嘢,都過唔到大陸,過去大陸先隔離十四日啊
檢測核酸辦個健康證咪得咯,唔系咩?

引用:
原帖由 萬家強勁的貓奴 於 2020-6-2 08:31 PM 發表

仲要隔離啊,老曬

準備定都啱架啦,最多仲有一頭半個月就開關。
網絡問題,跟本無問題,在香港買張大陸電話卡就得,我多數買一個禮拜三激都係幾十蚊,有齊香港功能。
上到大陸都有電話卡賣,只是無香港人要的Google Facebook YouTube, 其他都一樣。

申請中移大灣區計劃。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|

回覆 引用 TOP

先隔離14天

引用:
原帖由 萬家強勁的貓奴 於 2020-6-2 08:31 PM 發表

內地和香港並沒有互認健康證

引用:
原帖由 表哥 於 2020-6-2 08:34 PM 發表

仲要隔離啊,老曬
心態爆炸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 2020-6-2 09:40 PM 發表

準備定都啱架啦,最多仲有一頭半個月就開關。
網絡問題,跟本無問題,在香港買張大陸電話卡就得,我多數買一個禮拜三激都係幾十蚊,有齊香港功能。
上到大陸都有電話卡賣,只是無香港人要的Google Facebook YouTube, 其他都一樣。 ...
原來系噉,明曬,thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kangkang 於 2020-6-3 08:46 AM 發表

先隔離14天
噉都系等到正常通關再算喇

引用:
原帖由 kangkang 於 2020-6-3 10:30 AM 發表

內地和香港並沒有互認健康證
明曬,期待以後可以改善

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬家強勁的貓奴 於 2020-6-3 04:38 PM 發表

噉都系等到正常通關再算喇
又延期到7月,衰

回覆 引用 TOP

如果用緊個台差唔多到期要續約或轉台,就㨂啲包中國 澳門和香港數據既plan

此帳號密碼:1234567890,鐘意可隨便登入後自己修改
我用中国移动,可以买3日5日7日或1个月大陆数据。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]