• 瀏覽: 1,581
  • 回覆: 17
曼聯中場連格因為長期表現欠佳,淪為大後備,已多次傳出球會計劃出售佢,英國《獨立報》爆料,指呢位27歲英格蘭國腳向2位前曼聯隊友基斯史摩寧及艾舒利楊格攞料,打算去意甲搵食,已傳AC米蘭有興趣簽入連格。
據悉,連格近日聯絡基斯史摩寧及艾舒利楊格,向對方打聽喺意甲比賽嘅情況,呢2位前紅魔鬼球員今季分別轉投羅馬同國際米蘭,表現大翻身,後衞基斯史摩寧更加獲得「羅馬馬甸尼」稱號,近期仲得到阿仙奴垂青,搵到事業第二春。
除咗基斯史摩寧及艾舒利楊格之外,另1位前曼聯球員盧卡古今季加盟國際米蘭之後,表現亦如有神助,喺意甲上陣25場轟入17球。上述3位前紅魔鬼球員嘅成功經歷都令到連格心癢癢,希望加盟意甲球隊,拯救足球事業。
事實上,新冠肺炎疫情爆發之前,已傳出AC米蘭有意簽入連格,佢真係有機會去米蘭同艾舒利楊格及盧卡古相遇。連格今季為曼聯於各項賽事上陣35次,射入2球及2次助攻,但入波都係來自盃賽,喺英超仍然食白果。
連格將於明年夏天約滿,曼聯無意同佢續約,預料好大機會今夏出售佢,以免人財兩失。

附件

1CCF13AD-B9BD-43FB-A0C5-54BB7E05D55D.jpeg(129.64 KB)

2020-6-3 09:19 AM

熱賣及精選
曼聯後備席適合他

回覆 引用 TOP

本身係屎就去到邊都係屎,唔係諗住去意甲就翻到身呀嘛?

回覆 引用 TOP

搵食定呃飯食?

回覆 引用 TOP

連加特去巴塞接梅西班
橫掂球技完全一樣

係真就快d 走

回覆 引用 TOP

去巴菜啦

回覆 引用 TOP

去中超吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vawa 於 2020/6/3 09:19 發表

曼聯中場連格因為長期表現欠佳,淪為大後備,已多次傳出球會計劃出售佢,英國《獨立報》爆料,指呢位27歲英格蘭國腳向2位前曼聯隊友基斯史摩寧及艾舒利楊格攞料,打算去意甲搵食,已傳AC米蘭有興趣簽入連格。
據悉,連格近日聯絡基斯史摩寧及艾舒利楊格,向對方打聽喺意甲比賽嘅情況,呢2位前紅魔鬼球員今季分別轉投羅馬同國際米蘭,表現大翻身,後衞基斯史摩寧更加獲得「羅馬馬甸尼」稱號,近期仲得到阿仙奴垂青,搵到事 ...
你咁既質素, 去到意甲都係呃飯食居多

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-6-3 02:28 PM 發表

連加特去巴塞接梅西班
橫掂球技完全一樣
連加特都夠膽出走,相反梅西仲係隻縮頭烏龜

引用:
原帖由 acjuventusII 於 2020-6-4 11:23 PM 發表

連加特都夠膽出走,相反梅西仲係隻縮頭烏龜
要等到完約免費走,巴塞又$1仙都賺唔到

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-6-3 02:28 PM 發表

連加特去巴塞接梅西班
橫掂球技完全一樣
美斯都已經騎住C朗
原來係你心目中~連加特都騎到?

引用:
原帖由 messissem 於 2020-6-4 11:40 PM 發表

美斯都已經騎住C朗
原來係你心目中~連加特都騎到?
C朗騎住連加特,連加特騎住梅西

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-6-4 11:36 PM 發表

要等到完約免費走,巴塞又$1仙都賺唔到
睇死條矮仔一定最後時刻續簽巴塞,始終縮頭龜唔敢走

引用:
原帖由 acjuventusII 於 2020-6-5 08:58 AM 發表

睇死條矮仔一定最後時刻續簽巴塞,始終縮頭龜唔敢走
今年反主席3次,主席都要面架,除時被清走

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]