• 瀏覽: 19,283
  • 回覆: 65
  • 追帖: 3
有一年聖誕佢地話搞party send 張紙黎話要贊助,由於佢地已經幾年無落過單,我無理到。點之過多個幾月佢地同我講話代我地出左錢,要問我地囉番,仲要send入佢地私人戶口!呢單野真人真事,講大話正仆街。

利豐既衰野多到要開一個新post去講先掂

引用:
原帖由 ccl957 於 2020-6-8 09:27 AM 發表

有一年聖誕佢地話搞party send 張紙黎話要贊助,由於佢地已經幾年無落過單,我無理到。點之過多個幾月佢地同我講話代我地出左錢,要問我地囉番,仲要send入佢地私人戶口!呢單野真人真事,講大話正仆街。 ...
厚顏無恥。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ccl957 於 2020-6-8 09:27 AM 發表

有一年聖誕佢地話搞party send 張紙黎話要贊助,由於佢地已經幾年無落過單,我無理到。點之過多個幾月佢地同我講話代我地出左錢,要問我地囉番,仲要send入佢地私人戶口!呢單野真人真事,講大話正仆街。 ...
咁PK

Some Some = Handsome
引用:
原帖由 岑岑豬 於 2020-6-8 10:02 AM 發表

咁PK
最慘老細為左息事寧人叫admin 入左1500蚊畀佢

回覆 引用 TOP

引用:

喱D伎倆屢見不鮮,十幾年前大retailer好興咁做,乜開新店賀下佢,又喱又路,直接響貨款度扣都有,利瘋係將之發揮得淋漓盡致咁啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ccl957 於 2020-6-8 09:29 AM 發表

利豐既衰野多到要開一個新post去講先掂
支持開多個講故仔

引用:
原帖由 zero130 於 2020-6-8 01:31 PM 發表

支持開多個講故仔
正路除左都係咁上下質地既大公司先會請利豐既人,行內人都知呢間公司既人係廢既。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hahaming123 於 2020-6-5 04:36 PM 發表

教人左手交右手同屈廠?
好多公司都係咁
今時今日單價賺唔到錢    最後老屈生產商犯錯   屈番10%貨款!

回覆 引用 TOP

以前都聽過工廠投訴利豐公司文化好差,爆粗掉電話鬧工廠..呢堆人出黎要低聲下氣都未必接受到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 woodydavid 於 2020-6-6 09:16 AM 發表

好多廠會好開心,佢地班跟單得罪好多人。

回覆 引用 TOP

引用:

有無去ICAC舉報?

引用:

CLS

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2020-6-23 05:15 PM 發表

有無去ICAC舉報?
贏左場交,輸左個家…

回覆 引用 TOP

Omg

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]