• 瀏覽: 2,024
  • 回覆: 10
新手入坑

請問買隻新explorer 1 定 二手submarina 好呢?

求指導

精選汽車
Mido ocean star caliber 80

Steinhart GMT Titanium

引用:
原帖由 Ranger668 於 2020-6-11 02:01 PM 發表

新手入坑

請問買隻新explorer 1 定 二手submarina 好呢?

求指導
Submarina? 你不如了解清楚先啦

係你買,又唔係我買,我點知你鍾意邊隻多啲呢?

仲買勞 而家一街都係仲要咁貴 啲朋友見到你食炒價買 一定偷偷笑你傻仔

特別通告
引用:
原帖由 swatching 於 2020-6-12 10:19 AM 發表

係你買,又唔係我買,我點知你鍾意邊隻多啲呢?
佢想知邊隻帶出嚟易啲溝女 或者 易啲充大頭

引用:
原帖由 古永恆的蝦米 於 2020-6-22 06:53 PM 發表

佢想知邊隻帶出嚟易啲溝女 或者 易啲充大頭
戴勞仲充到大頭?

引用:
原帖由 valueman 於 2020-6-23 11:16 PM 發表

戴勞仲充到大頭?
Why not
D 靚妹仔鬼識錶咩,見你勞以為有米
尤其波大個d 女,特別無腦

引用:
原帖由 Ranger668 於 2020-6-11 14:01 發表

新手入坑

求指導
女,ex1,男,sub

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義
Agree ... if girl Exp 1 (Sub is ok too) 

For men, Exp 1 is a bit small la... unless you are smaller guy under 5'9 / under 150 lb otherwise, Sub is better.

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 2020-6-27 08:49 PM 發表

Why not
D 靚妹仔鬼識錶咩,見你勞以為有米
尤其波大個d 女,特別無腦
話分兩頭,買隻食炒熊貓成18,19個現金,你估人人有?人人捨得咩?假錶就週街都有人帶。唔係D假錶邊有咁好賣。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]