• 瀏覽: 16,275
  • 回覆: 133
  • 追帖: 2
本主題由 呆頭鳥 於 2020-6-17 05:59 AM 移動
快吾該!

熱賣及精選
公布也沒有用,至少兩千蚊,只有7天有效期,有多少人申請?

引用:
原帖由 大肥肥表哥 於 2020-6-12 01:10 PM 發表

對於中港家庭來講,錢唔係問題,最緊要同家人團聚
錢係最大問題

引用:
原帖由 大肥肥表哥 於 2020-6-12 01:10 PM 發表

對於中港家庭來講,錢唔係問題,最緊要同家人團聚
同意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sasamumu 於 2020-6-12 01:12 PM 發表

錢係最大問題
貴? 咩叫貴?  自己冇$吾好怨,冇人要求你回大陸,吃渴玩樂的真不要回去,浪費真正需要的人quota

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天下唯一 於 2020-6-12 01:00 PM 發表

貴? 咩叫貴? 自己冇$吾好怨,冇人要求你回大陸,吃渴玩樂的真不要回去,浪費真正需要的人quota

回覆 引用 TOP

6月12日 中午12點新聞
(商討中)

http://2.bp.blogspot.com/_NQ3kKDrmbIU/R3pqpCwF8BI/AAAAAAAAAak/b_AMMr19Y7w/s320/595%5B1%5D.jpg
政府初步先容許在內地設廠的港商、中港貨車司機及跨境學生等申請,暫不包括旅客。

據悉,港府將推出與內地及澳門互認的健康碼,政府需研究每日健康碼的配額,有待政府與三地確實流程及落實時間。政府初步傾向先容許在內地設廠的港商、中港貨車司機及跨境學生等申請健康碼,計劃暫不包括旅客。
(中港家庭,中港工作人士,等下啦……未輪到你地啊~)

http://2.bp.blogspot.com/_NQ3kKDrmbIU/R3pqpCwF8BI/AAAAAAAAAak/b_AMMr19Y7w/s320/595%5B1%5D.jpg
引用:
原帖由 布達佩斯之夢想 於 2020-6-12 14:16 發表

6月12日 中午12點新聞
(商討中)
可能要下星期五才有消息

引用:
原帖由 布達佩斯之夢想 於 2020-6-12 14:19 發表

政府初步先容許在內地設廠的港商、中港貨車司機及跨境學生等申請,暫不包括旅客。

據悉,港府將推出與內地及澳門互認的健康碼,政府需研究每日健康碼的配額,有待政府與三地確實流程及落實時間。政府初步傾向先容許在內地設廠的港商、中港貨車司機及跨境學生等申請健康碼,計劃暫不包括旅客。
(中港家庭,中港工作人士,等下啦……未輪到你地啊~) ...
大陸去香港又如何呢

咁即係無了期等。。。。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-12 02:20 PM 發表

可能要下星期五才有消息
有消息都冇用啦…
我又唔係大陸廠商,又唔係學生(25年前係),又唔係公務員,又唔係 中港司機……
全面出境人士核酸檢測,都唔知等到幾時……

引用:
原帖由 天下唯一 於 2020-6-12 01:00 PM 發表

返去捉姦多少錢都要申請

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]