• 瀏覽: 4,753
  • 回覆: 38
  • 追帖: 2
你哋覺唔覺昨晚蔡潔上Do姐有問題個look好似Ali, 我差D認錯咗

熱賣及精選
我覺。

湖海洗我胸襟,河山飄我影蹤,雲彩揮去卻不去,人生休說苦痛。

回覆 引用 TOP

TvB高層會唔會想用蔡潔取代Ali呢?你地會唔會支持呢?

引用:
原帖由 Frontcrawl 於 2020-6-16 09:31 AM 發表

TvB高層會唔會想用蔡潔取代Ali呢?你地會唔會支持呢?
有咁嘅可能。不過我覺得兩個都留最好。然後順便撬埋Ali佢個醜男友過來,畢竟TVB宜家等人使。

湖海洗我胸襟,河山飄我影蹤,雲彩揮去卻不去,人生休說苦痛。
引用:
原帖由 湖海洗我胸襟 於 2020-6-16 10:01 AM 發表

有咁嘅可能。不過我覺得兩個都留最好。然後順便撬埋Ali佢個醜男友過來,畢竟TVB宜家等人使。
Ali 跟住去咗第二個台機會大D, 如果唔係點會咁耐冇劇拍呀!

回覆 引用 TOP

要個醜男嚟托咩?!TBB大把啦

引用:
原帖由 skydancer 於 2020-6-16 10:57 AM 發表

要個醜男嚟托咩?!TBB大把啦
醜成咁就真係冇啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Frontcrawl 於 2020-6-16 09:07 AM 發表

你哋覺唔覺昨晚蔡潔上Do姐有問題個look好似Ali, 我差D認錯咗
似。。。快d踢走隻yc臭雞

回覆 引用 TOP

之前出宣傳片果两個鏡頭重似呀!
引用:
原帖由 Frontcrawl 於 2020-6-16 09:07 發表

阿炳銓最擅長係做節目旁白,但TVB唔多節目用呢種手法。
引用:
原帖由 湖海洗我胸襟 於 2020-6-16 10:01 發表

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2020-6-16 12:51 PM 發表

之前出宣傳片果两個鏡頭重似呀!

所以我覺得TVB係想用蔡潔代替Ali囉

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2020-6-16 12:54 PM 發表

阿炳銓最擅長係做節目旁白,但TVB唔多節目用呢種手法。

Viu 一响偏yellow,大台目標係要滿足唔同市場口味,所以佢入TVB的機會好微,有幾多人可以好似森美咁走鋼線唔跌落黎呀

我都覺得係

回覆 引用 TOP

真係好似

回覆 引用 TOP

森美真係異數。
引用:
原帖由 Frontcrawl 於 2020-6-16 13:12 發表

Viu 一响偏yellow,大台目標係要滿足唔同市場口味,所以佢入TVB的機會好微,有幾多人可以好似森美咁走鋼線唔跌落黎呀

回覆 引用 TOP

主題標籤 #蔡潔
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]