• 瀏覽: 7,306
  • 回覆: 193
  • 追帖: 2
這間於東京有190年運作的日本料理店, 落戶香港也有頗多年。 周一至五嘅散点有7折, 折控嘅我, 當然唔會放過🤭🤭
昨晚的餐飲🤩🤩
先來酒與味漬24小時鮮鮑魚, 輕沾粉輕炸, 細嚼, 回味

汁煮旦卷, 熟度與調味恰到好處

版友, 大少,教食嘅時令深海池魚,一份本5件😱 會打交的。 要求只腩與柳各2件, 只收80%, 親客🤩🤩
好鮮

腩滿滿油脂香

再上時令左口, 特意半份做卷蔥,高質服務🤩, 鮮味回甘

要多試款式, 壽司拼最實惠, 堅持要再要一份深海池魚腩, 這件更好味。 刺身部份很好,只壽司飯糰就未到水平了

來一客熱食, 炸豬扒飯,用上金星豚, 比丼吉的好食多

這裏的漬物很高水平, 不愧以懷石著名

飽飽滿足的一餐

@阿火~~  @西爺扮鬼扮馬

熱賣及精選
荷包滿滿,先至有咁享受.

炸鮑魚片 & 深海池魚令人垂涎

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-6-16 02:42 PM 發表

這間於東京有190年運作的日本料理店, 落戶香港也有頗多年。 周一至五嘅散点有7折, 折控嘅我, 當然唔會放過🤭🤭
昨晚的餐飲🤩🤩

飽飽滿足的一餐

@阿火~~  @西爺扮鬼扮馬 ...
正喎我以為灘萬只食鐵板燒

7折好似食得過

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-6-16 02:42 PM 發表

昨晚的餐飲🤩🤩

飽飽滿足的一餐

@阿火~~  @西爺扮鬼扮馬 ...
睇黎你對份左口滿意過池魚

引用:

昨晚的餐飲🤩🤩
汁煮旦卷, 熟度與調味恰到好處
版友, 大少,教食嘅時令深海池魚,一份本5件😱 會打交的。 要求只腩與柳各2件, 只收80%, 親客🤩🤩
好鮮
1126 ...
深海池魚的口感及魚味真係冇得頂

引用:
原帖由 純情的結他 於 2020-6-16 02:47 PM 發表

荷包滿滿,先至有咁享受.
有7折

美味正

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-6-16 03:06 PM 發表

有7折
七折都幾甘吓

引用:
原帖由 velocirapta 於 2020-6-16 02:49 PM 發表

炸鮑魚片 & 深海池魚令人垂涎
齒頰留香

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-6-16 02:52 PM 發表

正喎我以為灘萬只食鐵板燒

7折好似食得過
鐵板好出名
佢連加一都係7折後

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-6-16 03:08 PM 發表

鐵板好出名
佢連加一都係7折後
加一都7折會員先有喎hsbc得75,但都巧貴

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-6-16 02:54 PM 發表

睇黎你對份左口滿意過池魚
池魚腩 所以壽司拼都指定要一件深水池魚腩, 放棄了左口  件池魚都好食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-6-16 02:55 PM 發表

深海池魚的口感及魚味真係冇得頂
呢幾件好新鮮

呢餐應該正常過串燒

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]