• 瀏覽: 11,413
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
政府行會後記招表示有關健康碼三地政府還在密切商討中

垃圾政府少少野都做唔到
真係唔好迫我地呢班支持政府既人上街
香港仲有5百萬人係支持政府,要番大陸架!

引用:
原帖由 chun78787878 於 2020-6-16 04:44 PM 發表

政府行會後記招表示有關健康碼三地政府還在密切商討中
商討中...

引用:
原帖由 qqbill 於 2020-6-16 04:57 PM 發表

商討中...
商討中...

附件

225120318437059156.jpg(260.7 KB)

2020-6-16 04:59 PM

商討中...:smile_38::smile_38::smile_38:

到明年就商討完啦,大家在俾d耐心等政府商討啦

引用:
原帖由 青春歲月 於 2020-6-16 05:06 PM 發表

到明年就商討完啦,大家在俾d耐心等政府商討啦
呢個師兄就講得岩
大家比D耐性

引用:
原帖由 山下珍惜希望 於 2020-6-16 05:09 PM 發表

呢個師兄就講得岩
大家比D耐性
轉下眼已經快5隻月喇

引用:
原帖由 qqbill 於 2020-6-16 05:11 PM 發表

轉下眼已經快5隻月喇
我地要相信政府既任何決定!

引用:
原帖由 qqbill 於 2020-6-16 04:59 PM 發表

商討中...
XXX,要既係可以上去工作,有限度旅遊,有叉用咩。

引用:
原帖由 hk_yotam 於 2020-6-16 05:17 PM 發表

XXX,要既係可以上去工作,有限度旅遊,有叉用咩。
嘧鬼商討,可能係同廣東傾所以要扮大佬,其他嘢就聽阿爺話就得, 好心學下澳門咁簡單事簡單做

引用:
原帖由 焦急野生的波籽 於 2020-6-16 05:41 PM 發表

嘧鬼商討,可能係同廣東傾所以要扮大佬,其他嘢就聽阿爺話就得, 好心學下澳門咁簡單事簡單做
其實林鄭媽媽已經做得好好, 我地本身都要感謝中央政府同林鄭帶領我地走出困局, 唔係香港一早死一半人啦, 唔係政府派銅芯口罩我地就有大部份人染病

大家記唔記得一句說話
“不要問政府為你做甚麼, 你應問你能為政府做甚麼”

引用:
原帖由 qqbill 於 2020-6-16 04:59 PM 發表

商討中...
旅游?咁探親呢?
咁中港家庭呢?
食屎政府……😡😡
我明明支持政府嘅都想反

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-6-16 05:46 PM 發表

旅游?咁探親呢?
咁中港家庭呢?
食屎政府……😡😡
我明明支持政府嘅都想反呀
反還反,上網講兩句就算啦
唔好上街啊,會阻到人番工
影響香港經濟發展

引用:
原帖由 山下珍惜希望 於 2020-6-16 05:45 PM 發表

其實林鄭媽媽已經做得好好, 我地本身都要感謝中央政府同林鄭帶領我地走出困局, 唔係香港一早死一半人啦, 唔係政府派銅芯口罩我地就有大部份人染病

大家記唔記得一句說話
“不要問政府為你做甚麼, 你應問你能為政府做甚麼” ...
哈哈哈哈哈

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

回覆 引用 TOP

停左幾個月仲商哂討呀
佢地試下停出糧幾個月丫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]