• 瀏覽: 14,789
  • 回覆: 97

容祖兒今日(6月16日)40歲生日,阿Sa(蔡卓妍)、阿嬌(鍾欣潼)及霍汶希(Mani)為她舉行驚喜生日派對,「英皇龍虎豹」祖兒、阿Sa及阿嬌難得聚頭,當然開心合照。

99年出道19歲 一出道就已經紅左 紅到依家足足21年 今年終於40歲 時間過得好快

https://ol.mingpao.com/ldy/showbiz/latest/20200616/1592283276462/%E3%80%90%E8%8B%B1%E7%9A%87%E9%BE%8D%E8%99%8E%E8%B1%B9%E3%80%91%E5%AE%B9%E7%A5%96%E5%85%9240%E6%AD%B2%E7%94%9F%E6%97%A5-%E9%98%BFsa%E9%98%BF%E5%AC%8C%E6%90%9E%E9%A9%9A%E5%96%9C%E6%B4%BE%E5%B0%8D

嘈喧巴閉;咬住唔放!想睇最新抵死八卦新聞,立即追蹤「巨型芝娃娃」
佢係有史以來最成功的香港女歌手,成就係梅姐之上,梅姐係勁,但論聲音優美度,音域同舞姿祖兒真係超越左佢,客觀地講

引用:
原帖由 股神再现 於 2020-6-16 06:33 PM 發表

好L老
望落>>40好多

引用:
原帖由 kuochung 於 2020-6-16 05:36 PM 發表

佢係有史以來最成功的香港女歌手,成就係梅姐之上,梅姐係勁,但論聲音優美度,音域同舞姿祖兒真係超越左佢,客觀地講
講到唱功祖兒真係實力派,佢認第二都無人敢認第一

多謝21年來既好歌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2020-6-16 04:46 PM 發表
https://fs.mingpao.com/ldy/20200616/s00009/52a6869ebcf1d1a6f71b52682e8e6415.jpg

容祖兒今日(6月16日)40歲生日,阿Sa(蔡卓妍)、阿嬌(鍾欣潼)及霍汶希(Mani)為她舉行驚喜生日派對,「英皇龍虎豹」祖兒、阿Sa及阿嬌難得聚頭,當然開心合照。

99年出道19歲 一出道就已經紅左 紅到依家足足21年 今年 ...
唔。。。

回覆 引用 TOP

好撚憎呢三隻雞!

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2020-6-16 07:01 PM 發表

好撚憎呢三隻雞!
咁佢嘅性生活都收得幾密,冇乜聽到。四十歲, 廿年來唔信冇。

引用:
原帖由 seiyachan 於 2020-6-16 07:06 PM 發表

咁佢嘅性生活都收得幾密,冇乜聽到。四十歲, 廿年來唔信冇。
兩母女事奉獸誠都未聽過!

咩仲有人聽架咩

回覆 引用 TOP

楊生要醒q容媽媽同個女

回覆 引用 TOP

直覺佢地3個唔嫁

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2020-6-16 07:08 PM 發表

兩母女事奉獸誠都未聽過!
母女丼

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]