• 瀏覽: 2,220
  • 回覆: 23
利物浦和英格蘭名宿加歷查(James Carragher)談到自己合作過的優秀球員,點出了幾個名字。

「在我效力利物浦的日子裡,有兩球員真正突出,謝拉特(Steven Gerrard)和蘇亞雷斯(Luis Suarez)。」

「看看蘇亞雷斯後來為巴塞隆拿所做的,還有烏拉圭隊,幫助他們贏得美洲盃,攻入2010世界盃4強,這顯示出他將一個小國家帶動了多遠。」

「托利斯(Fernando Torres)也是出色的前鋒,我和一些出色前鋒一起效力過。還有阿朗素(Xabi Alonso),看看他後來在西班牙隊的成就,我和一些優秀球員合作過。」

「在英格蘭隊,有很多優秀球員,其中很多是曼聯球員,比如史高斯(Paul Scholes)和里奧-費迪南(Rio Ferdinand)。另外林柏特(Frank Lampard)和泰利(Jason Terry)也非常出色。我認為我們那一代英格蘭陣容,比現在這支更強,但現在這支攻入了世界盃四強,而我們沒有做到。」
https://soccer.sina.com.hk/news/6/20200616/11796485/

你當我流架,我係文尼

熱賣及精選
引用:
原帖由 mane10 於 2020-6-16 07:56 PM 發表

利物浦和英格蘭名宿加歷查(James Carragher)談到自己合作過的優秀球員,點出了幾個名字。

「在我效力利物浦的日子裡,有兩球員真正突出,謝拉特(Steven Gerrard)和蘇亞雷斯(Luis Suarez)。」

「看看蘇亞雷斯後來為巴塞隆拿所做的,還有烏拉圭隊,幫助他們贏得美洲盃,攻入2010世界盃4強,這顯示出他將一個小國家帶動了多遠。」

「托利斯(F ...
謝隊長真係勁啵

回覆 引用 TOP

希比亞怒啤烏龍查謝君子,倆敢怒不敢言

引用:
原帖由 味將軍 於 2020-6-16 08:11 PM 發表

希比亞怒啤烏龍查謝君子,倆敢怒不敢言
場面氣氛濃厚
好多人問依吓有心定無意?
Who know?😲

謝4真係冇得頂

回覆 引用 TOP

加歷查話計同佢合作過嘅最強两位呀!佢12/13球季後退休。

文尼兄唔係連自己幾時加盟利記得呀🤔
引用:
原帖由 mane10 於 2020-6-16 19:56 發表

「托利斯(F ...

引用:
原帖由 隔夜滴滴豬豬 於 2020-6-16 08:24 PM 發表

場面氣氛濃厚
好多人問依吓有心定無意?
Who know?😲
有心冼冠
無心誤傳

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2020-6-17 01:28 AM 發表

加歷查話計同佢合作過嘅最強两位呀!佢12/13球季後退休。

文尼兄唔係連自己幾時加盟利記得呀🤔

原因是
呢個世界好多庸才
理解力 分析力 判斷力不強
睇野有前無後
只看標題 內容又唔睇
得啖笑
註定成就不高
廢柴一名

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mrredred 於 2020-6-17 02:21 AM 發表

有心冼冠
無心誤傳
龍門在心中
謝4 確係勁

引用:
原帖由 隔夜滴滴豬豬 於 2020-6-17 11:40 AM 發表

龍門在心中
謝4 確係勁
史上利市又愛又恨之第一位人物

引用:
原帖由 mrredred 於 2020-6-17 07:41 PM 發表

史上利市又愛又恨之第一位人物
高普接班人,不能睇小

引用:
原帖由 隔夜滴滴豬豬 於 2020-6-17 08:54 PM 發表

高普接班人,不能睇小
高普糸有料
第二個費爺嗎

引用:
原帖由 mrredred 於 2020-6-17 09:40 PM 發表

高普糸有料
第二個費爺嗎
費sir 係高普第二

引用:
原帖由 隔夜滴滴豬豬 於 2020-6-17 11:11 PM 發表

費sir 係高普第二
曼總成績系利下面哈

點解兩個最強球員當年都係贏唔到聯賽

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]