• 瀏覽: 1,395
  • 回覆: 28
本主題由 呆頭鳥 於 2020-6-17 05:57 AM 移動
求求所謂議員為我們中港有家人的一批說句話!

熱賣及精選
習近平可惜佢吾雖要票,立法會七十個啞仔吾關心呢個議題!

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
肯Quarantine嘅話巾本無問題,無封關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿仙奴大帝 於 2020-6-16 10:24 PM 發表

求求所謂議員為我們中港有家人的一批說句話!
你連對象都搞錯摼番啖氣啦,香港議員可以另大陸关开?

引用:
原帖由 hkfk123 於 2020-6-16 11:26 PM 發表

你連對象都搞錯摼番啖氣啦,香港議員可以另大陸关开?
比.政府壓力呀用下腦

引用:
原帖由 阿仙奴大帝 於 2020-6-16 11:42 PM 發表

比.政府壓力呀用下腦
香港政府?香港政府有压力左好耐啦,回歸到依家一直有压力,又⋯如⋯何⋯奴才就梗係聽主子話,又得簡?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿仙奴大帝 於 2020-6-16 11:42 PM 發表

比.政府壓力呀用下腦
你用下你既豬腦la!宜家開5開關輪到香港政府話事??幼稚

+10000000000000000000000000

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 canbaobao21 於 2020-6-16 11:52 PM 發表

所以叫政府做嘢,做人吾用腦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 canbaobao21 於 2020-6-16 11:52 PM 發表

系,政府話吾到事,至少你個廢政府努力D同深圳政府傾吓,點解奧門政府做到香港廢政府做吾到

引用:
原帖由 東方雀躍的師姐 於 2020-6-17 12:02 AM 發表

系,政府話吾到事,至少你個廢政府努力D同深圳政府傾吓,點解奧門政府做到香港廢政府做吾到
too young too simple, sometimes naive

引用:
原帖由 canbaobao21 於 2020-6-17 12:03 AM 發表

too young too simple, sometimes naive
請教我點言論點幼稚?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方雀躍的師姐 於 2020-6-17 12:02 AM 發表

澳門都做唔到呀!改左喇!柒少陣啦

回覆 引用 TOP

9月一定投建制派
建制派先係最幫到我地香港人

垃圾黃屍攪亂哂香港!
一定唔會投比黃屍

你地上網罵兩句就好啦,唔好上街遊行啊唔該
香港已經比班黑衣人攪到好亂,經濟好差
如果再多班人因為呢D小事而上街遊行攪亂香港
會阻到其他人番工,經濟仲差架!!

我番唔到工你地養我啊?

上網講兩句咪算囉!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]