• 瀏覽: 49,169
  • 回覆: 1,431
  • 追帖: 10
本主題由 4仔太郎 於 2020-6-26 08:08 AM 設置高亮

唔看我又怕吊柒你 我又怕心難死
 立定決心以後不離 一生裡頭
 誰是我的心中最美 往日的你

首名

2nd

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kpchanaaa 於 2020-6-21 11:13 AM 發表

首名
認真回你   其實   我的足球偶像   不是摩連奴    他不算是
足球偶像   C朗    香港陳七

回覆 引用 TOP

其實中途炒Emery, 球會有否要Arteta最少達成某些目標,例如最少下季霸氣資格

還是好似隔離車仔在第一季無為林伯定下任何目標🤔

引用:
原帖由 公主公主 於 2020-6-21 12:53 PM 發表

其實中途炒Emery, 球會有否要Arteta最少達成某些目標,例如最少下季霸氣資格

憑乜定目標,青年軍隊想打前四

引用:
原帖由 台灣超可愛Y神 於 2020-6-21 11:45 AM 發表

認真回你   其實   我的足球偶像   不是摩連奴    他不算是
足球偶像   C朗    香港陳七
陳七成日食女

舊帖封,新帖開,唔駛追你地即討。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kpchanaaa 於 2020-6-21 01:21 PM 發表

陳七成日食女
他確實在這一方面也是我的偶像   我的崇拜對象   這是他的超級專長
不過講真   當年在早前一陣由他所帶領率領的香港隊   一直食住中華隊
中華隊一直打不贏  打不過香港隊   我確實是有些討厭他的
後來轉變成欣賞   敬佩   欽佩他 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kpchanaaa 於 2020-6-21 01:21 PM 發表

即係炒Emery純粹想止蝕🤔

回覆 引用 TOP

對不起。。屌柒你
呢首真係絕
搞到我又手痕

STAN.. GET OUT of our Arsenal Football Club

回覆 引用 TOP

引用:

傳統嚟啦
垃圾兒童晌阿記都變要員

手指指人永遠係好直好有力,但當指向自己就完全唔同哂 ...
引用:
原帖由 peter524 於 2020-6-21 11:12 AM 發表

唔看我又怕吊柒你 我又怕心難死
立定決心以後不離 一生裡頭
誰是我的心中最美 往日的你
頭一句如果删咗個 "唔" 字會通順D

手指指人永遠係好直好有力,但當指向自己就完全唔同哂 ...
引用:
原帖由 公主公主 於 2020-6-21 12:53 PM 發表

美麗哥唔用 10號,你又唔用 10號
美麗哥上契庸才克,你又上契庸才克
美麗哥貪大衛漏斯有控球能力,你又貪大衛漏斯有控球能力

其實係咪幫美麗哥平反?

附件

未命名.png(382.87 KB)

2020-6-21 02:19 PM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]